Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Accesul la Internet nu se numara printre „drepturile omului”


9 ianuarie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Cyberlaw, Drepturile omului, Flux informații

Vinton Cerf, unul dintre fondatorii Internetului, a scris intr-un editorial NYtimes.com, ca Internetul nu reprezinta un drept al omului ci doar un instrument tehnologic, prin intermediul caruia ne putem exercita propriile libertati personale, care raman fara indoiala inviolabile, dar numai atat.

Vinton Cerf: „Stacheta dincolo de care ceva anume devine un drept, este foarte inalta: dreptul se numara printre lucrurile de care omul are nevoie pentru a-si conserva sanatatea, a-si construi o viata semnificativa, a nu fi torturat si a putea gandi liber. Este o eroare sa includem o tehnologie in acesta lista”.

Cerf a comparat accesul la Internet cu serviciile de telefonie, aratand ca ambele reprezinta inovatii tehnologice stralucite, care au revolutionat viata noastra, a tuturor, in anumite momente ale istoriei, primind in schimb tratamente complet diferite.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică