ArticoleESSENTIALSRNSJStudiiOpiniiInterviuriInterviuri VIDEOPovestim cărţi
 
 
Opinii
Print Friendly, PDF & Email

Click-click, click-click, cartile nu-s bune de nimic
10.01.2012 | JURIDICE.ro, Andrei SĂVESCU

 
SMARTBILL

Cărțile nu sunt bune de nimic… Cine ar putea sa creadă una ca asta? Sună ca o furie neînțeleaptă sau ca o minciună pentru copii. Dar copiii vor crede, fiindcă ei știu cel mai bine că nu sunt bune cărțile. De unde au aflat asta? Simplu: de pe Internet, adică din propria lor experiență.

Culmea este că au dreptate! Dacă tu, profesionistul, vrei să afli ceva, îți pierzi vremea și sănătatea băgându-ți nasul într-o carte, care miroase a plumb. De când cu butonul Search, toată informația este la un click distanță, pe Internet, sau la un dublu-click distanță, dacă ne referim la produse software de documentare profesională.

În curând foșnetul întoarcerii unei pagini va fi înlocuit cu totul de click-click-ul mouse-ului, la birou. Noua mantră a celor studioși și curioși!

Dar de tablete ce spuneți? Nici click-click nu mai avem, doar alunecarea degetelor pe ecranul Super Amoled. Așa este viitorul, ca ecranul Super Amoled: super tare, super luminos! (am glumit)

dr. Andrei SĂVESCU


Aflaţi mai mult despre ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.