Secţiuni » Arii de practică » Protective » Drept civil
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
5 comentarii

Reglementari fundamentale in noul Cod civil si noul Cod de procedura civila – Bucuresti, 17-18 februarie 2012. UPDATE: Programul detaliat. UPDATE: Discount nou. UPDATE: ultima zi de inscriere


13 februarie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

JURIDICE.ro vă invită la conferinţa extraordinară

Reglementări fundamentale în noul Cod civil şi în noul Cod de procedură civilă

Aula Magna, Palatul Facultății de Drept

București, 17-18 februarie 2012

Partener media: JURIDICE.ro. Evenimentul va fi transmis live online pe JURIDICE.ro. Înregistrarea va rămâne disponibilă online pe JURIDICE.ro. Inscrieri <<

UPDATE 13 februarie 2012: Ultima zi de inscriere pentru vizionarea online a evenimentului este miercuri, 15 februarie 2012, ora 20:00.
UPDATE 1 februarie 2012: Un discount suplimentar, pentru zece sau mai mulți participanți din partea aceleiași entități (pentru politica de discount vezi infra)
UPDATE 25 ianuarie 2012: Programul Conferintei

Asociaţia „Conferinţele Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti„, asociaţie constituită din cadrele didactice ale Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti, anunţă că în perioada 17-18 februarie 2012 va avea loc în Aula Magna a Palatului Facultăţii de Drept conferinţa „Reglementări fundamentale în noul Cod civil şi în noul Cod de procedură civilă„. Comunicările care vor fi prezentate au ca obiect noutăți fundamentale aduse de intrarea în vigoare a noului Cod civil şi a noului Cod de procedură civilă, inclusiv impactul acestora asupra altor ramuri de drept.

Lectorii conferinţei sunt cadre didactice ale Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti, inclusiv membri ai comisiilor de redactare a celor două noi coduri:

– prof. dr. Viorel Ciobanu
– prof. dr. Lucian Mihai
– prof. dr. Gheorghe Piperea
– prof. dr. Dragoş Sitaru
– prof. dr. Valeriu Stoica
– prof. dr. Virginia Vedinaş
– conf. dr. Marieta Avram
– conf. dr. Flavius Baias
– conf. dr. Bogdan Bulai
– conf. dr. Marian Nicolae
– conf. dr. Romeo Popescu
– conf. dr. Milena Tomescu
– lect. dr. Adriana Almăşan
– lect. dr. Radu Bogdan Bobei
– lect. dr. Traian Briciu
– lect. dr. Claudiu Buglea
– lect. dr. Răzvan Dincă
– lect. dr. Simona Gherghina
– lect. dr. Andreea-Teodora Stănescu
– lect. dr. Cristina Zamşa
– Bogdan Dumitrache
– Aladar Sebeni
– asist. dr. Claudiu Dinu
– asist. dr. George Ilie
– asist. dr. Raluca Mocanu
– asist. dr. Cristina Nicolescu
– asist. dr. Maria-Cristina Petre
– asist. dr. Şerban-Alexandru Stănescu
– asist. dr. Andrei Zarafiu.

La conferinţă sunt invitaţi să participe magistraţi, avocaţi, consilieri juridici, notari publici, executori, precum şi alte categorii de juriști și persoane interesate de modificările aduse de noul Cod civil şi noul Cod de procedură civilă. Accesul la conferinţă se face în urma plății unei taxe de participare, care va putea fi achitată până la data de 10 februarie 2012. Pentru magistrați și persoanele asimilate prin lege, taxa este de 200 lei / persoană. Pentru ceilalți participanți, taxa este de 400 lei / persoană, cu discount în cazul participării mai multor persoane din aceeași entitate; 380 lei / persoană pentru doi participanți; 350 lei / persoană pentru trei-nouă mulți participanți; 300 lei / persoană pentru zece sau mai mulți participanți.

Conferinţa face parte din categoria activităţilor de formare profesională continuă.

Pentru persoanele care participă direct la lucrările conferinței se vor emite atestate de participare, care pot fi ridicate în a doua zi a conferinței de la un desk special amenajat în acest scop.

Conform deciziei UNBR, avocații care participă direct la lucrări primesc, prin INPPA, în baza atestatului de participare, câte 15 puncte profesionale.

Taxa de participare nu este purtătoare de TVA şi, odată transferată, nu este returnabilă.
Plata taxei pentru participarea directă se efectuează prin transfer bancar în contul Asociaţiei „Conferinţele Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti”, IBAN RO47BRDE410SV94438074100, deschis la BRD, unitatea M. Kogălniceanu. În cadrul ordinului de plată, la rubrica „detalii” trebuie precizate numele şi prenumele persoanei / persoanelor pentru care se efectuează plata taxei de participare.
Factura aferentă plăţii poate fi ridicată în original în prima zi a conferinţei de la un desk special amenajat în acest scop.
Data limită de efectuare a tuturor plăţilor – 10 februarie 2012 inclusiv.

În vederea emiterii ecusoanelor conferinţei, se vor transmite prin e-mail, la adresa conferinta@drept.unibuc.ro, numele şi prenumele participantului/participanţilor, instituţia reprezentată, funcţia deţinută.

Detalii suplimentare pot fi obţinute de pe site-ul oficial al Facultăţii de Drept sau trimiţând un e-mail la adresa conferinta@drept.unibuc.ro.

Conferinţa va putea fi urmărită integral live online pe JURIDICE.ro, taxa fiind de 248 lei (inclusiv TVA) / persoană. Pentru a vă înscrie pentru acces online (live și acces la înregistrarea video) click aici.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii