Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Serban & Asociatii face promovari, dupa un an de crestere cu 26% a veniturilor


11.01.2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Firma de avocatură Şerban & Asociaţii a numit încă doi avocaţi în echipa de conducere, ridicând astfel la 8 numărul partenerilor firmei. De asemenea, alţi doi avocaţi au fost promovaţi la statutul de senior în cadrul firmei de avocatură.

Bucureşti, 11 ianuarie 2012: Societatea de avocaţi Şerban & Asociaţii a efectuat 4 promovări interne pe finalul anului 2011, ca urmare a procesului anual de evaluare a performanţelor profesionale ale avocaţilor colaboratori.

Astfel, începând cu 1 ianuarie 2012, în echipa de conducere au intrat și noii parteneri Alina Tănăsescu și Mădălin Enache, care vor întări departamentele de litigii și, respectiv, de drept penal ale firmei. Pe de altă parte, Bogdan Lamatic și Sebastian Crețu, avocaţi colaboratori specializaţi în drept penal, au fost promovaţi la statutul de senior associates.

Potrivit lui George Șerban, Managing Partner, rezultatele meritorii în urma evaluărilor şi profilul profesional actual al celor patru avocaţi i-au recomandat pentru o avansare în ierarhia firmei de avocatură. „Îi felicit din inimă pe noii noștri parteneri și avocați seniori pentru reușitele profesionale remarcabile care i-au propulsat în aceste poziții și sunt încrezător că vor răspunde cu brio unor provocări profesionale viitoare din ce în ce mai complexe. Recunoașterea performanței în rândul avocaților noștri reprezintă pentru noi o valoare fundamentală, astfel încât calea unor promovări viitoare în poziții cheie rămâne deschisă colegilor care vor confirma toate atributele cerute unor astfel de poziții”, a adăugat George Șerban.

Alina Tănăsescu s-a alăturat firmei Șerban & Asociații în urmă cu 5 ani. Noul partener are o experiență solidă în litigii și arbitraje interne cu grad ridicat de complexitate în materia dreptului civil, dreptului comercial, dreptului muncii și achizițiilor publice. De-a lungul timpului, Alina a asistat și reprezentat clienți de top din industria hotelieră, a tutunului, energie, IT , media, telecomunicații, construcții, financiar-bancară și de asigurări etc. Avocatul are  un masterat în dreptul afacerilor la Universitatea Româno- Americană.

Promovarea Alinei Tanasescu pe poziția de Partener în cadrul Departamentului Litigii reprezintă o confirmare a profesionalismului de care a dat dovadă în gestionarea proiectelor complexe pentru clienți importanți, responsabilitatea în gestionarea echipelor de avocați cu care a lucrat în proiecte importante în calitate de Managing Associate, elaborarea de strategii câștigătoare în litigiile gestionate, atenția cu care a tratat fiecare problemă a clienților, indiferent de complexitatea sa. În cei 5 ani de colaborare în cadrul Șerban și Asociații, Alina a dovedit că este un avocat de încredere, responsabil și cu viziune, de care firma are nevoie pentru asigurarea creșterii pe care ne-am propus-o pentru 2012 și pentru anii ce vor urma„, a declarat Adrian Ghergulescu, Avocat Partener, Coordonatorul Departamentului de Litigii.

Mădălin Enache s-a alăturat firmei Șerban & Asociații în urmă cu 4 ani. El şi-a concentrat activitatea pe reprezentarea în dosare penale complexe a unor clienți de renume din industria de IT și electronice, comunicații, leasing și bănci, servicii, construcții etc. Mădălin s-a remarcat în domenii de practică ale dreptului penal care au luat amploare în România mai ales în ultimii 3-5 ani, dezvoltând foarte mult practica societății în materia infracțiunilor cuprinse în aria criminalității gulerelor albe. În cursul anului 2011, a fost implicat în proiecte însumând interese financiare de peste 100.000.000 Euro.

Mădălin activează în cadrul Departamentului Penal al societății noastre încă de la începutul colaborării, remarcandu-se prin calitatea cunoștințelor juridice, excelenta organizare a proiectelor în care este implicat și prin foarte buna coordonare a echipelor de avocați cu care colaborează. El a avut o contribuție esentială în obținerea de către societate a premiului White Collar Law Firm of the year in Romania, acordat de publicația britanică Corporate International Magazine, pentru anul 2010”, a subliniat Adrian Pichler, Avocat Partener, Coordonatorul Departamentului de Drept Penal al firmei Șerban & Asociații.

Bogdan Lamatic,  promovat ca senior associate în cadrul Departamentului de Drept Penal, are 5 ani experienţă în avocatură, el alăturându-se firmei Șerban & Asociații în urmă cu 2 ani. Bogdan a asistat și reprezentat clienți de prim rang din industria IT și electronice, construcții, telecomunicații, leasing.

Sebastian Crețu,  promovat ca senior associate în cadrul Departamentului de Drept Penal, a intrat în echipa Șerban & Asociații în urmă cu 3 ani. El a asistat și reprezentat în dosare penale clienți din industria de IT și electronice, comunicații, leasing și bănci, servicii, construcții etc. Sebastian a obținut un masterat în drept civil la Universitatea „Titu Maiorescu” din București.

Maturitatea și profesionalismul colegilor noștri Bogdan Lamatic și Sebastian Crețu îi recomandă pentru pozițiile de senior associate, dovedind totodată că sunt persoane de încredere și dedicate profesiei și firmei noastre”, a adăugat Adrian Pichler.

Șerban și Asociații a încheiat anul 2011 cu o creștere de 26,1% a cifrei de afaceri, comparativ cu anul 2010, litigiile și proiectele de drept penal al afacerilor având și anul trecut un aport de cca 80%, în timp ce proiectele de consultanță au acoperit diferența. ”Pentru anul acesta mizăm pe o creștere a numărului de proiecte în câteva domenii de nișă ale consultanței comerciale, în special a celor legate de energie regenerabilă, parteneriate public-privat și concurență, dar și pe consolidarea practicilor de dreptul muncii,  M&A, achiziții publice, real-estate și a consultanței curente pentru clienții noștri. Îmi place să cred că, în ciuda tuturor opiniilor mai puțin optimiste, anul 2012 va fi un an al oportunităților și al construcției, al schimbărilor îndraznețe și al dinamismului, aceleași atribute pe care Șerban & Asociații le va promova în acest an”, a nuanțat Adrian Manolache, Avocat Partener, Coordonatorul Departamentului de Consultanță Comercială.

Șerban & Asociații are în prezent un număr de 27 avocați, ale căror arii principale de specializare cuprind dreptul civil, comercial, penal al afacerilor, achiziții publice, real-estate, energie, concurență, insolvență, dreptul muncii. În portofoliul de clienți se numără companii multinaționale de top ce activează în diverse industrii și servicii, precum FMCG, energie, IT, media, telecomunicații, construcții, leasing și bănci, asigurări, real-estate.

Șerban & Asociații este prima firmă de avocatură full-service de top din România care a dezvoltat practica dreptului penal al afacerilor încă de la înființare, în anul 1997. Publicația britanică Corporate International Magazine i-a acordat societății de avocați premiul “White Collar Law Firm of the year in Romania”, pentru anul 2010. Firma este afiliata la MSI Global Alliance (MSI), o asociație profesională internațională de top, care reunește firme de avocatură și de consultanță fiscală de pe toate cele șase continente.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro