Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Protectia avocatilor asigurata de jandarmi
12.01.2012 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Baroul Bucuresti a informat miercuri, 11 ianuarie 2012, ca in cadrul prezentarii la sala -Studioul de Concerte ” Mihai Jora” din cadrul Societatii Romane de Radiodifuziune,  la data de 9 ianuarie 2012, a Raportului privind evaluarea activitatii desfasurate de Unitatea Speciala 79 Jandarmi Protectie Institutionala in anul 2011, av. Ion-Ilie Iordachescu, Decanul Baroului Bucuresti s-a referit la asigurarea de catre aceasta unitate a masurilor de ordine interioara in sediile instantelor judecatoresti si parchetelor necesare functionarii in bune conditii a acestor institutii.

De asemenea a fost abordata problematica colaborarii Baroului Bucuresti cu aceasta unitate speciala in vederea supravegherii accesului si mentinerii ordinii interioare  in salile de judecata precum si a protectiei avocatilor.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate