Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

PIPEREA SI ASOCIATII isi extinde echipa cu patru avocati stagiari
12.01.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Patru dintre candidaţii admişi în profesia de avocat  în urma examenului susţinut în toamna anului 2011 s-au alăturat echipei profesioniste de avocaţi ai Piperea şi Asociaţii.

Astfel, Piperea şi Asociaţii îşi continuă proiectul de a îşi extinde echipa cu avocaţi tineri, dar bine pregătiţi. În acest mod, experienţa avocaţilor definitivi se împleteşte armonios cu entuziasmul avocaţilor stagiari pentru a satisface cât mai bine interesele clienţilor.

Noii colaboratori ai societăţii (Iustin Armaşu, Simina Popescu, Paul Lospa şi Luiza Hagiu) s-au remarcat, în afara faptului că au fost unii dintre puţinii candidaţi care au promovat examenul de admitere în Baroul Bucureşti din anul 2011 de la prima încercare şi chiar înainte de soluţionarea contestaţiilor, printr-o pregătire temeinică, abilităţi de a gestiona proiecte complexe, spirit de echipă şi nu numai.

Iustin-Silviu Armaşu este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti in anul 2011 şi a urmat cursurile Facultăţii de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice. În prezent urmează cursurile de master în „Dreptul Afacerilor” la Universitatea din Bucureşti. S-a remarcat în perioada facultăţii prin importantele proiecte ale asociaţiilor studenţeşti (membru fondator al Asociaţiei BISMUN şi directorul de finanţe şi fundraising al acesteia până în anul 2011, organizator a numeroase conferinţe etc.). S-a alăturat echipei Piperea şi Asociaţii în anul 2009 prin efectuarea unui stagiu de practică. Ulterior, s-a implicat în diverse proiecte şi dosare ale societăţii, printre care şi proiectul „100 de avocaţi pro bono pentru România”, din coordonarea căruia a făcut parte.

Iustin este pasionat de piaţa de capital, societăţi comerciale şi dreptul sănătăţii.

Simina-Cristiana Popescu este licenţiată a Facultăţi de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti.

În vara anului 2010 a efectuat un stagiu de practică la Piperea şi Asociaţii, iar la terminarea stagiului a devenit Junior lawyer, fiind colaborator part-time pe toată durata anului IV de studii.

În prezent este avocat stagiar în cadrul Piperea şi Asociaţii şi urmează cursurile de master în Dreptul Afacerilor la Universitatea din Bucureşti.

Simina este pasionată de societăţi comerciale, dreptul asigurărilor şi drepturi reale.

Cristian-Paul Lospa este absolvent al Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti în anul 2011 şi absolvent al Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale a Universităţii Creştine “Dimitrie Cantemir” în anul 2010. În prezent urmează cursurile de master în “Dreptul muncii, relaţii de muncă şi industriale” la Universitatea din Bucureşti. În timpul facultăţii, Paul s-a remarcat prin participarea la numeroase procese simulate, câştigând Concursul Naţional „Francisc Deak”, Drept Civil, ediţia 2010.

Din octombrie 2011, Paul este colaborator al Facultăţii de Drept, Universitatea din Bucureşti la disciplina “Drept procesual civil”.

În septembrie 2010, el s-a alăturat echipei Piperea şi Asociaţii.

Paul este pasionat de drept procesual civil, dreptul procedurilor de insolvenţă şi drept contravenţional.

Luiza-Maria Hagiu este licenţiată a Facultăţii de Drept din cadrul  Universităţii din Bucureşti. În prezent urmează cursurile de master în domeniul Dreptului Internaţional şi Comunitar organizate de Universitatea Nicolae Titulescu.

Luiza s-a alăturat echipei Piperea şi Asociaţii în luna octombrie  a anului 2011 când a efectuat un stagiu de practică. Ulterior, după promovarea examenului de admitere în profesia de avocat stagiar, ea a dobândit calitatea de avocat în cadrul societăţii.

Luiza este pasionată de obligaţiile civile şi de dreptul internaţional şi al Uniunii Europene.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti