Secţiuni » Arii de practică » Protective » Mediu
Mediu
CărţiProfesionişti

Popovici Nitu & Asociatii a asistat Eolenvest in procesul de achizitie a trei parcuri eoliene


12 ianuarie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Dreptul mediului, Flux informații

Popovici Niţu & Asociaţii a asistat Eolenvest în procesul de achiziţie a Wind Energy Power Trade, Wind Energy Advance Tech şi Wind Energy Strategy, trei parcuri eoliene din Brăila, cu o capacitate totală proiectată de peste 400 MW.

Echipa Popovici Niţu & Asociaţii formată din 5 avocaţi a fost coordonată de Ernest-Virgil Popovici.

Eolenvest este o companie a grupului Filasa International, cel mai mare investitor francez în domeniul energiei regenerabile în România. Acesta este un nou proiect semnificativ demarat de Filasa International, după investiţia anunţată în noiembrie 2011 într-un proiect de parcuri eoliene situate în Suceava, cu o capacitate totală de 516 MW.

Popovici Niţu & Asociaţii este una dintre cele mai experimentate firme de avocatură în domeniul energiei regenerabile. Firma a fost implicată în toate proiectele de energie nucleară, în cel mai mare număr de proiecte eoliene din România şi în primele proiecte fotovoltaice dezvoltate în România. Popovici Niţu & Asociaţii este unul dintre principalii jucători pe piaţa serviciilor juridice, activând în tranzacţii private în care reprezintă interesele investitorilor. Popovici Niţu & Asociaţii şi Popovici Niţu & Asociaţii TAX SRL grupează mai mult de 85 avocaţi şi consultanţi fiscali.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică