ArticoleESSENTIALSRNSJStudiiOpiniiInterviuriInterviuri VIDEOPovestim cărţi
 
 
Opinii
Print Friendly, PDF & Email

Anul Dragonului de apa, sau despre furia retinuta
20.01.2012 | JURIDICE.ro, Andrei SĂVESCU


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Așa am citit într-un horoscop, pe Internet, că anul chinezesc care începe la data de 21 ianuarie 2012 și se termină la data de 9 februarie 2013 este caracterizat de „furie reținută”. Firește, eu nu citesc horoscopul, sunt sigur că nici dumneavoastră, ziceam doar așa, că se nimerește, iata cum:

Dragonul este o entitate fantastică și fioroasă care zboară prin imaginația noastră amenințând cu foc și pară tot ce mișcă. Pare să aibă o fire destul de conflictuală dânsul. Normal, cui i-ar conveni să fâlfâie pe deasupra plaiurilor înmiresmate, pline de oameni harnici și cuminți, fără să se poată sătura cum se cuvine? Un dragon bănuim că trebuie să manânce foarte mult ca să obțină energia necesară pentru a zbura cu un trup așa de mare! De unde atâta hrană? Sunt așa de mulți oameni pe Pământ că abia ne ajunge nouă. Așa încât pe bună dreptate dragonul este plin de nervi, cine n-ar fi în locul lui?!

Anul care începe este unul chinezesc, se pare. Noi, românii, europeni de renume, suntem pe marginea continentului, cam în calea talazurilor, noroc că suntem obișnuți strămoșește cu această poziție. În plus, am observat că în Anul Dragonului de apă s-a născut Vladimir Putin, ceea ce nu este puțin lucru.

Dar drăguțul de dragon de apă este ceva special, oceanul este un ecosistem care poate reține în adâncurile lui imense chiar și furia unui dragon recalcitrant, cred.

Pe timp de criză, când apele sunt tulburi (din cauza dragonului transacvatic, de bună seamă) se pescuiesc pești buni. Pofta bună și mult succes în aducerea la îndeplinire a planurilor de supraviețuire în 2012!

dr. Andrei SĂVESCU
coord. JURIDICE.ro

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate