Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Miron Cozma: „Cer presedintelui Basescu sa intervina pentru ca ma consider persecutat de cineva din sistem.”

06.06.2006 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Cu ajutorul postului Realitatea TV, Miron Cozma s-a adresat presedintelui Traian Basescu, intrucat se considera nedreptatit.

Miron Cozma:
„Ii cer presedintelui Basescu sa intervina pentru ca ma consider persecutat de cineva din sistem. Nu vreau sa dau nume. Si nu ii cer sa intervina in actul de Justitie, ci sa sa intrevina pentru ca asupra Justitiei sa nu se faca presiuni politice. Daca nu ma va ajuta, pot sa gndesc ca toate aceste manevre politice vin din directia aceea. Nu am cerut ajutorul nici celorlalti presedinti, in ciuda a tot ce s-a spus de-a lungul timpului. Basescu are obligatia, conform Constitutiei, sa apere drepturile si libertatile cetateanului. Nu inteleg ca un ministru al Justitiei sa trimita prin adresa un raport, personal, un raport al unei comisii de control. Pe baza acestui raport, eu am luat 6 luni la Timisoara, desi raportul nu era la dosar.”

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week