Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Cotizatiile datorate de consultantii fiscali in anul 2012


19 ianuarie 2012 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 40 din data de 17 ianuarie 2012 a fost publicata Hotararea Consiliului superior al Camerei Consultantilor Fiscali nr. 3/2012 privind modalitatea si termenele de plata a cotizatiilor fixe in anul 2012 si a cotizatiilor variabile datorate de consultantii fiscali pentru veniturile realizate in anul 2011 si depunerea declaratiilor in anul 2012.

Hotararea Camerei Consultantilor Fiscali  stabileste pentru anul 2012 urmatoarele cotizatii fixe si cotizatii variabile (aferente veniturilor realizate in anul 2011 din activitatea de consultanta fiscala) datorate de membrii Camerei Consultantilor Fiscali – persoane fizice si persoane juridice:
1. pentru persoane fizice:
– cotizatia fixa pentru consultantii fiscali activi – 210 lei;
– cotizatia fixa pentru consultantii fiscali inactivi – 70 lei;
– cotizatia variabila (procent din cifra de afaceri) – 0,35%;
2. pentru societatile comerciale de consultanta fiscala:
– cotizatia fixa – 350 lei;
– cotizatia variabila: la o cifra de afaceri de pana la 100.000 euro, cota este de 0,35%; la o cifra de afaceri cuprinsa intre 100.001 euro – 1.000.000 euro, cota este de 0,7%; la o cifra de afaceri ce depaseste 1.000.000 euro, cota este de 1,05%.

In anul 2012 plata cotizatiilor fixe si variabile datorate de membrii Camerei Consultantilor Fiscali se efectueaza pana la data de 15 martie a anului in curs.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii