Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
2 comentarii

Baroul Dolj promoveaza „avocatul de familie”


23 ianuarie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Baroul Dolj a anuntat vineri, 20 ianuarie 2012, ca va continua campania de popularizare a profesiei de avocat, printr-o informare destinată tuturor celor interesaţi.

În acest sens, la sediile instanţelor din Craiova (Curtea de Apel, Tribunalul Dolj, Judecătoria Craiova), precum şi la sediile Judecătoriei Filiaşi, Judecătoriei Segarcea, Judecătoriei Băileşti şi Judecătoriei Calafat au fost amplasate afişe informative, cu privire la necesitatea recurgerii la consultanţă şi asistenţă juridică prestate de avocat.

În plus, în holul principal al Curţii de Apel Craiova a fost instalat un monitor de mari dimensiuni, pe care rulează informaţii cu privire la dreptul la apărare, profesia de avocat şi Tabloul avocaţilor din Baroul Dolj.

Mai mult, Baroul Dolj a demarat o informare publică referitoare la utilitatea alegerii unui „avocat de familie”, campanie ce va continua.

Prof. univ. dr. Ion Turculeanu
Avocat, Decanul Baroului Dolj

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii