Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
2 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Dolj promoveaza „avocatul de familie”
23.01.2012 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Baroul Dolj a anuntat vineri, 20 ianuarie 2012, ca va continua campania de popularizare a profesiei de avocat, printr-o informare destinată tuturor celor interesaţi.

În acest sens, la sediile instanţelor din Craiova (Curtea de Apel, Tribunalul Dolj, Judecătoria Craiova), precum şi la sediile Judecătoriei Filiaşi, Judecătoriei Segarcea, Judecătoriei Băileşti şi Judecătoriei Calafat au fost amplasate afişe informative, cu privire la necesitatea recurgerii la consultanţă şi asistenţă juridică prestate de avocat.

În plus, în holul principal al Curţii de Apel Craiova a fost instalat un monitor de mari dimensiuni, pe care rulează informaţii cu privire la dreptul la apărare, profesia de avocat şi Tabloul avocaţilor din Baroul Dolj.

Mai mult, Baroul Dolj a demarat o informare publică referitoare la utilitatea alegerii unui „avocat de familie”, campanie ce va continua.

Prof. univ. dr. Ion Turculeanu
Avocat, Decanul Baroului Dolj

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Au fost scrise până acum 2 de comentarii cu privire la articolul “Baroul Dolj promoveaza „avocatul de familie””

  1. Florin RADU spune:

    „avocatul de familie” poate functiona doar in cazul societatilor civile sau cabinetelor asociate, acolo unde exista mai multi avocati, specializati, fiecare din ei, in diverse domenii.
    altfel, un singur avocat nu poate acorda asistenta juridica unei familii, in toate problemele juridice ale acelei familii, pt ca acestea vor fi, in timp, mult prea diversificate – de la drept penal, la succesiuni, administrativ, societati comerciale etc.

  2. MODERAT.

    Avocatul de familie, la fel ca medicul de familie, nu este un factotum care are toate specializarile profesionale posibile.

    Avocatul de familie reprezinta prima linie de aparare juridica a unei familii, nu reprezinta solutia unică, completă si definitivă a asistenței și reprezentării juridice a unei familii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate