Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

INM. Adunari Generale ale coordonatorilor de practica pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliul Pedagogic. UPDATE


13 februarie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Institutul National al Magistraturii a anuntat marti, 24 ianuarie 2012, ca în data de 8 februarie 2012, la ora 13.00, vor avea loc, în Aula INM, Adunările Generale ale  coordonatorilor de practică INM pentru desemnarea a doi reprezentanţi, unul pentru grupele de judecători şi unul pentru grupele de procurori, în Consiliul Pedagogic.

Persoanele care doresc să îşi depună candidatura pentru această funcţie sunt invitate să transmită un CV şi o scrisoare de intenţie la adresa de email florina.parsolea@inm-lex.ro până cel târziu la data de 6 februarie 2012.

UPDATE, 7 februarie 2012: Au fost depuse următoarele candidaturi:
– pentru reprezentantul coordonatorilor de practică judecători: doamna judecător Emilia Mădulărescu (Judecătoria sector 1);
– pentru reprezentantul coordonatorilor de practică procurori: doamnele procuror Gabriela Uşurelu (Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 1) şi Corina Paraschivescu (Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 2).

UPDATE, 13 februarie 2012: Avand in vedere ca au fost prezenti 5 coordonatori din totalul de 40, un al doilea tur de scrutin va avea loc maine, 14 februarie 2012 (13.00).

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii