Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Conferinta cu tema “Cunoasterea, intelegerea si aplicarea noilor coduri fundamentale ale Romaniei” – Oradea, 20-21 ianuarie 2012
24.01.2012 | Dan MARCULESCU


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

În zilele de 20 şi 21 ianuarie 2012, Sala Toscana a hotelului Ramada din Oradea a fost gazda conferinţei „Cunoaşterea, înţelegerea şi aplicarea noilor coduri fundamentale ale României”, organizată de INPPA în colaborare cu Baroul Bihor şi Editura Universul Juridic.

Prima zi a conferinţei a debutat cu o introducere a domnului prodecan al Baroului Bihor, Mircea Ursuţa, care i-a acordat apoi cuvântul domnului Cristian Domocoş, decan al aceluiaşi barou. Domnia sa a ţinut să mulţumească Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor pentru promptitudinea cu care a răspuns cererii Baroului Bihor de a găzdui la Oradea o conferinţă de această anvergură, precum şi editurii Universul Juridic pentru ajutorul acordat privitor la logistica evenimentului.

Începând cu ora 14.30, domnul av. dr. Traian Briciu, director executiv INPPA, a susţinut un material întocmit de domnul av. dr. Gheorghe Florea, Preşedinte al UNBR şi membru al comisiei de elaborare a Codului de procedură civilă şi legii de punere în aplicare a Codului de procedură civilă, „Impactul Noului cod civil asupra profesiei de avocat”.

După o scurtă pauza, conferinţa a continuat cu tema „Impactul Noului Cod civil asupra unor instituţii de drept procesual civil”, susţinută tot de domnul avocat Traian Briciu.

Cea de-a doua zi a conferinţei a debutat la ora 9.30 cu tema „Patrimoniul şi Garanţiile în Noul Cod civil”, susţinută de doamna av. Adriana Almăşan, lect. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti în cadrul departamentului de Drept Privat. După o scurtă pauză, domnul avocat Claudiu Buglea, lect. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, a dezbătut subiectul „Noua reglementare de drept internaţional privat în materia actelor juridice”.

După ultima pauza a zilei, domnul Bogdan Dumitrache, membru al Comisiei de Cod Civil si formator al Institutului National al Magistraturii, a încheiat conferinţa prezentând tema „Clauze considerate nescrise: o figură juridică sau doar una de stil?”.

Editura Universul Juridic felicită Baroul Bihor şi INPPA pentru prima conferinţă de acest fel organizata în Oradea şi pentru succesul avut.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate