« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

Avocatul Madalin-Irinel Niculeasa inceteaza colaborarea cu NNDKP
26.01.2012 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Content | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , ,
JURIDICE - In Law We Trust

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) anunţă decizia, luată de Mădălin-Irinel Niculeasa, de a înceta colaborarea cu NNDKP începând cu 15 februarie 2012.

Mădălin-Irinel Niculeasa, 33 de ani, avocat, partener în departamentul de litigii, a decis să exercite profesia de avocat în afara NNDKP, după cinci ani petrecuţi în firmă.

“Respectam alegerea făcută de Mădălin, îi urăm mult succes în continuare şi ne vom aminti cu plăcere de perioada în care a colaborat cu firma noastră” a declarat Ion Nestor.

Experienţele umane şi profesionale trăite alături de colegii mei la NNDKP mă vor ajuta să îmi amintesc cu multă emoţie de această perioadă.” apreciază Mădălin-Irinel Niculeasa.

NNDKP are una din cele mai puternice echipe de litigatori din România, coordonată de reputatul avocat Ana Diculescu-Şova şi formată din 30 de avocaţi (dintre care cinci parteneri).

***

Despre NNDKP: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România şi în prezent are o echipă formată din 150 avocaţi şi consultanţi şi 80 de angajaţi, birouri proprii la Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov şi Craiova şi oferă servicii de avocatură complete companiilor care îşi desfăşoară activitatea în România.

În 2011 firma a fost situată pe primele poziţie în toate ariile de practică cercetate în România de ghidurile juridice internaţionale Chambers & Partners (ediţia globală), The European Legal 500 şi IFLR 1000. În acelaşi timp, NNDKP a fost desemnată firma care a gestionat cel mai bine relaţia cu clienţii la gala decernării premiilor Chambers Europe, primind „Chambers Europe 2011 Client Service Award” pentru România.

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.