Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Noul Comisar pentru Drepturile Omului
27.01.2012 | JURIDICE.ro


Ministerul Afacerilor Externe îşi exprimă satisfacţia faţă de alegerea, la 24 ianuarie 2012, la Strasbourg, în cadrul sesiunii de iarnă a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei/APCE, a noului Comisar pentru Drepturile Omului, Nils Muiznieks (Letonia), potrivit unui comunicat al MAE.

Ministrul Cristian Diaconescu a declarat: “Sperăm că noul Comisar va contribui la consolidarea cooperării cu autorităţile statelor membre, va fi receptiv faţă de punctul de vedere al acestora şi va aborda o poziţie echilibrată faţă de problematicile sensibile la nivelul organizaţiei.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate