Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Fost premier roman condamnat de ICCJ la inchisoare cu executare. UPDATE: minuta


31 ianuarie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal, Flux informații

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis luni, 30 ianuarie 2012, condamnarea fostului premier Adrian Nastase la doi ani inchisoare cu executare in dosarul „Trofeul calitatii”.

Adrian Nastase: „Sunt neplăcut surprins de decizia prin care completul de execuţie gândit de Daniel Morar a dat-o în dosarul Trofeul Calităţii.

Este o chestiune care ne duce înapoi din punctul de vedere al poliţiei politice, care şi-a căpătat ramificaţii şi în zona justiţiei. Au fost zvonuri că judecătorul Ionuţ Matei a avut întâlniri cu reprezentanţi ai DNA.

În mod evident voi face recurs, pentru chestiunile de procedură, că am avut şi câte cinci termene într-o săptămână, că nu am avut posibilitatea să ne pregătim apărarea. Au fost audiaţi de trei ori mai mulţi martori decât la Procesul de la Nurnberg. Mie mi s-au aprobat doar cinci martori.”

Membrii completului: judecatorii Ionut Matei, Ioana Bogdan, Cristina Rotaru. Opinie separata a formulat jud. Cristina Rotaru.

UPDATE, 31 ianaurie 2012: Minuta

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică