Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Regimul juridic al actelor pregatitoare | Oana Roxana Ionescu
02.02.2012 | Dan MARCULESCU


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Editorul despre „Regimul juridic al actelor pregatitoare„: „Monografia constituie rezultatul unei cercetări ştiinţifice de strictă interpretare, drept penal-partea generală şi abordează o temă de actualitate, referitoare la regimul juridic al actelor pregătitoare. În demersul ştiinţific, autoarea a pornit de la reglementările din legislaţia penală naţională, a valorificat literatura de specialitate, practica judiciară în materie, precum şi numeroase elemente de drept comparat, fapt ce constituie premisa unei valoroase lucrări ştiinţifice.

Lucrarea Regimul juridic al actelor pregatitoare va prezenta interes atât pentru cercetători ştiinţifici, cadre didactice de specialitate, persoane care lucrează în domeniul dreptului penal (judecători, procurori, organe de urmărire penală), studenţi ai facultăţilor de drept, cât şi pentru publicul larg care se preocupă de cunoaşterea prevederilor Codului penal.”

> Cuprinsul

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate