Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Romania a lansat emisiuni de obligatiuni pe piata americana
03.02.2012 | JURIDICE.ro

Ministerul Finantelor Publice a anuntat miercuri, 1 februarie 2012, ca in cadrul Programului cadru de emisiuni de titluri de stat pe piaţa externă pentru perioada 2011-2013 (GMTN – Reg S/144A), România a lansat prima emisiune de obligaţiuni pe piaţa americană. Valoarea acestei emisiuni a fost de 1,5 miliarde dolari, cu o maturitate de 10 ani, randament de 6,875% şi cupon de 6,750%.

Emisiunea de obligaţiuni a fost suprasubscrisă de 4,5 ori, valoarea ofertelor primite din partea investitorilor atingând aproape 7 miliarde dolari, reprezentând cea mai mare cerere manifestată pentru o ţară din Europa Centrală şi de Est.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.