ArticoleESSENTIALSRNSJStudiiOpiniiInterviuriInterviuri VIDEOPovestim cărţi
 
 
Opinii
Print Friendly, PDF & Email

Intr-o noapte am visat o lege

06.02.2012 | JURIDICE.ro, Andrei SĂVESCU
Abonare newsletter

Telepatia nu există. Dacă ar exista, simțămintele tulburătoare și gândurile noastre clare i-ar deranja pe cei care le populează. Așadar e foarte bine că nu-i simțim pe absenți, altfel am fi năpădiți de fantasmele și intențiile lor. Pe de altă parte, e foarte bine că nu există telepatia și pentru că astfel apropierea e mai importantă decât ar fi dacă telepatia ar exista…

Doar în vis ne mai zăpăcim puțin și-i vedem pe cei apropiați în tot felul de ipostaze care ar fi mai interesante în fapt decât doar în cap. Într-adevăr, uneori proximitatea fizica ocazionează vise gemene, ceea ce nu e rău, nu-i așa? Și onirismul cu ochii deschiși face tot hazul și merită întregul efort!

Într-o noapte am visat o lege. Era frumoasă, armonioasă și veselă, doar puțin siluită de interpreți. Se făcea că îmbrățișa cu articolele ei realitatea crudă, făcând-o să se coacă.

Vă doresc o săptămână cu vise legale!

dr. Andrei SĂVESCU
coord. JURIDICE.ro

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate