Secţiuni » Articole
Articole autoriRNSJESSENTIALSStudiiOpiniiInterviuriPovestim cărţi
Opinii
Print Friendly, PDF & Email

Intr-o noapte am visat o lege
06.02.2012 | JURIDICE.ro, Andrei SĂVESCU

Telepatia nu există. Dacă ar exista, simțămintele tulburătoare și gândurile noastre clare i-ar deranja pe cei care le populează. Așadar e foarte bine că nu-i simțim pe absenți, altfel am fi năpădiți de fantasmele și intențiile lor. Pe de altă parte, e foarte bine că nu există telepatia și pentru că astfel apropierea e mai importantă decât ar fi dacă telepatia ar exista…

Doar în vis ne mai zăpăcim puțin și-i vedem pe cei apropiați în tot felul de ipostaze care ar fi mai interesante în fapt decât doar în cap. Într-adevăr, uneori proximitatea fizica ocazionează vise gemene, ceea ce nu e rău, nu-i așa? Și onirismul cu ochii deschiși face tot hazul și merită întregul efort!

Într-o noapte am visat o lege. Era frumoasă, armonioasă și veselă, doar puțin siluită de interpreți. Se făcea că îmbrățișa cu articolele ei realitatea crudă, făcând-o să se coacă.

Vă doresc o săptămână cu vise legale!

dr. Andrei SĂVESCU
coord. JURIDICE.ro


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.