Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Stan Tirnoveanu: „Am extins echipele de litigii”


6 februarie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Av. Stan Tirnoveanu, managing partner ZAMFIRESCU RACOTI PREDOIU, a declarat intr-un interviu pentru business24.ro, ref. parcursul anului trecut: „Proiectele de litigii, in principal cele privind recuperarea de creante si insolventa au contribuit cu peste 60% la incasarile inregistrate de firma noastra de avocatura in anul 2011.

In perioada de criza creste inevitabil numarul de litigii comerciale, ceea ce ne-a adus proiecte importante ca numar si complexitate. La fel, departamentul Insolventa si Restructurare a cunoscut o dezvoltare spectaculoasa.

Am extins echipele de litigii, am dezvoltat practica de consultanta fiscala, am lansat practica de insolventa ZRP Insolvency, ne-am specializat pe domenii de interes precum energia verde. Nu in ultimul rand, am dovedit echilibru si intelegere ca partener, am oferit protectie si stabilitate colaboratorilor, deopotriva promptitudine si competenta clientilor.

Nici unul dintre clientii nostri semnificativi nu a dat, in perioada de criza, semne de slabiciune, ceea ce era previzibil. Firmele de avocatura cu un brand respectat si o practica profesionala de calitate au accesat in ultimii ani o clientela serioasa, care le-a conferit stabilitate in aceasta perioada mai dificila pe care o traverseaza economia romaneasca.

Nu am fost nevoiti sa operam modificari la tarifele practicate de firma noastra de avocatura, am optat mai degraba, pentru pachete mai bine structurate nevoilor clientelei.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii