Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Baroul Ilfov. Adunarea Generala Extraordinara de alegeri


7 februarie 2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

In data de 17 martie 2012, este convocata la Clubul Diplomatic din Bucuresti Adunarea Generala Extraordinara de alegeri a Baroului Ilfov.

Ordinea de zi:
1. Alegerea membrilor Consiliului Baroului Ilfov
2. Alegerea Decanului Baroului Ilfov
3. Alegerea membrilor Comisiei de Disciplină a Baroului Ilfov
4. Alegerea membrilor Comisiei de Cenzori a Baroului Ilfov
5. Alegerea reprezentanţilor Baroului Ilfov la Congresul Avocaţilor din 15-16 iunie 2012.

În cazul neîntrunirii cvorumului de prezenţă, adunarea generală de alegeri a Baroului Ilfov se re-convoacă pentru data de 24 martie 2012, ora 9.00, în acelaşi loc.

Parcarea pentru participanţii care se deplasează cu autoturismul este asigurată în incinta Clubului Diplomatic Bucureşti şi este gratuită.

COORDONATORUL COMISIEI PENTRU PUNEREA ÎN FUNCŢIUNE A BAROULUI ILFOV
Av. dr. Dan Oancea
Vicepreşedinte U.N.B.R.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro