TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Bostina si Asociatii a depus la timp toate documentele solicitate de Primaria Cluj-Napoca ref. licitatia pentru servicii de asistenta juridica in disputa cu Impact Developer & Constructor
07.02.2012 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Comunicat Bostina si Asociatii: „În urma solicitărilor venite din partea presei cu privire la participarea societăţii noastre la licitaţia pentru servicii juridice organizată de Primăria Municipiului Cluj-Napoca privind reprezentarea în litigiul cu Impact Developer & Constructor, precizăm că până în acest moment nu am primit nici o comunicare oficială privind respingerea ofertei noastre. Mai mult, ne îndoim că ea ar fi putut fi respinsă pe motivele vehiculate de unele publicaţii locale din următoarele motive:

a) Boştină şi Asociaţii SPRL a transmis prin fax (şi, ulterior, prin curier, o copie legalizată), cazierul judiciar  nr. 1990686 din 18.01.2012 emis de către Ministerul Administraţiei şi Internelor Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti precum şi declaraţia privind evitarea conflictului de interese, singurele două clarificări cerute în adresa nr. 19777 din 18.01.2012 transmisă de Primăria Cluj Napoca. Transmiterea ambelor documente s-a făcut înainte de termenul limită impus de primărie, chiar dacă acesta a fost foarte scurt, de pe o zi pe alta.

b) Oferta financiară depusă de Boştină şi Asociaţii SPRL precizează în mod explicit că este sub pragul de 15.000 de euro, aşa cum este prevăzut în caietul de sarcini.

Ne îndoim că, aşa cum relatează presa locală, Primăria Cluj Napoca va relua procesul de selecţie cu schimbarea caietului de sarcini, deoarece o asemenea măsură ar demonstra clar că oferta noastră este în conformitate cu toate prevederile caietului de sarcini iniţial aşa cum a fost el publicat pe SEAP;  că Boştină şi Asociaţii a respectat toate preceptele deontologice şi cerinţele legale  şi nu este în nici un conflict de interese, aşa cum au sugerat anumite publicaţii locale; că am depus la timp şi în termenul stabilit de autorităţi toate documentele clarificatoare cerute ulterior. O asemenea măsură ar demonstra clar că, de fapt, problema ar fi chiar caietul de sarcini însuşi.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate