Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Bostina si Asociatii a depus la timp toate documentele solicitate de Primaria Cluj-Napoca ref. licitatia pentru servicii de asistenta juridica in disputa cu Impact Developer & Constructor


7 februarie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Comunicat Bostina si Asociatii: „În urma solicitărilor venite din partea presei cu privire la participarea societăţii noastre la licitaţia pentru servicii juridice organizată de Primăria Municipiului Cluj-Napoca privind reprezentarea în litigiul cu Impact Developer & Constructor, precizăm că până în acest moment nu am primit nici o comunicare oficială privind respingerea ofertei noastre. Mai mult, ne îndoim că ea ar fi putut fi respinsă pe motivele vehiculate de unele publicaţii locale din următoarele motive:

a) Boştină şi Asociaţii SPRL a transmis prin fax (şi, ulterior, prin curier, o copie legalizată), cazierul judiciar  nr. 1990686 din 18.01.2012 emis de către Ministerul Administraţiei şi Internelor Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti precum şi declaraţia privind evitarea conflictului de interese, singurele două clarificări cerute în adresa nr. 19777 din 18.01.2012 transmisă de Primăria Cluj Napoca. Transmiterea ambelor documente s-a făcut înainte de termenul limită impus de primărie, chiar dacă acesta a fost foarte scurt, de pe o zi pe alta.

b) Oferta financiară depusă de Boştină şi Asociaţii SPRL precizează în mod explicit că este sub pragul de 15.000 de euro, aşa cum este prevăzut în caietul de sarcini.

Ne îndoim că, aşa cum relatează presa locală, Primăria Cluj Napoca va relua procesul de selecţie cu schimbarea caietului de sarcini, deoarece o asemenea măsură ar demonstra clar că oferta noastră este în conformitate cu toate prevederile caietului de sarcini iniţial aşa cum a fost el publicat pe SEAP;  că Boştină şi Asociaţii a respectat toate preceptele deontologice şi cerinţele legale  şi nu este în nici un conflict de interese, aşa cum au sugerat anumite publicaţii locale; că am depus la timp şi în termenul stabilit de autorităţi toate documentele clarificatoare cerute ulterior. O asemenea măsură ar demonstra clar că, de fapt, problema ar fi chiar caietul de sarcini însuşi.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică