Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

INFO-PICCJ, 6 februarie 2012


6 februarie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Furt calificat, violare de domiciliu şi fals. Trimitere in judecata. PJ Tulcea

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului minor C.E.E sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, violare de domiciliu şi fals.

Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat următoarea situaţie de fapt:

În perioada 10.10.2011-04.01.2012, inculpatul C.E.E. a săvârşit pe raza Municipiului Tulcea un număr total de 10 furturi din locuinţe si societăţi comerciale de unde a sustras bani şi bijuterii, cauzând, astfel, un prejudiciu total de peste 18.000 lei. Ca mod de operare, inculpatul escalada ferestrele  lăsate deschise sau profita de neatenţia  proprietarilor care îşi  lăsau uşile  de acces descuiate.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Tulcea.

***

Viol si incest. Trimitere in judecata. PCA Timisoara

Procurori ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara au dispus trimiterea în judecată a inculpatului POP LUCIAN sub aspectul săvârşirii  infracţiunilor de viol şi incest.

Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat faptul că, inculpatul, începând cu jumătatea lunii septembrie 2011 şi până în noaptea de 15/16 noiembrie 2011, a întreţinut de mai multe ori, la domiciliul său, raporturi sexuale cu fiica sa, minora F.R.A. (în vârstă de 17 ani) împotriva voinţei acesteia, prin constrângere fizică şi morală.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Timişoara.

***

Cercetari cadavru carbonizat. PT Arges

Pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări cu privire la cadavrul carbonizat al unui şofer de taxi descoperit în portbagajul maşinii sale.

Din primele cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 04.02.2012 orele 2320, într-o comună din judeţul Argeş a fost găsit un autoturism incendiat, în portbagajul căruia de afla cadavrul carbonizat al unei persoane de sex masculin.

La faţa locului s-a deplasat în aceeaşi seară o echipă complexă formată din procuror şi lucrători de poliţie judiciară care au efectuat o serie de cercetări ce au continuat şi pe parcursul celei de-a doua zile în vederea identificării şi prinderii autorilor faptei.

În urma necropsiei s-a stabilit că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat asfixiei mecanice cu aspirant sanguin, în condiţiile în care aceasta prezenta mai multe plăgi înţepate la nivel cervical.

Cercetările continuă în vederea verificării tuturor versiunilor posibile şi stabilirii tuturor împrejurărilor în care a fost comisă fapta.

>> sursa: mpublic.ro

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii