Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Conducerea CSM s-a intalnit cu ambasadorii Marii Britanii si SUA


8 februarie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Jud. Alina Nicoleta Ghica, preşedintele CSM, şi proc. Oana Andrea Schmidt-Hăineală, vicepreşedintele CSM, au avut luni, 6 februarie 2012, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii o întâlnire cu ambasadorul Marii Britanii, Excelenţa Sa Martin Harris, şi cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Excelenţa Sa Mark H. Gitenstein, potrivit unui comunicat al CSM.

S-au discutat aspecte de actualitate ale reformei sistemului judiciar din România, în special cele legate de implementarea noilor Coduri, strategiile de resurse umane şi măsurile privind prevenirea şi combaterea corupţiei în sistemul judiciar.

Înalţii oficiali au subliniat importanţa unei justiţii  de calitate care să  încurajeze mediul de afaceri străin în a realiza  investiţii în România  şi au exprimat întreaga disponibilitate de a  oferi sprijin pentru continuarea reformei sistemului judiciar.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii