Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Actiune disciplinara impotriva unui judecator respinsa


10 februarie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a CSM a decis miercuri, 8 februarie 2012, respingerea actiunii disciplinare formulata de Comisia de disciplina pentru judecatori impotriva Ralucai Anamarie Savu, judecator la Tribunalul Sibiu, ca neintemeiata.

Obiectul actiunii: art. 99 lit. e) şi lit. h) teza a II-a din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare (nesolutionarea cu celeritate a cauzelor si exercitarea functiei cu rea credinta si grava neglijenta).

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică