Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

Montreal. Refuz de indeplinire a obligatiilor contractuale


13 februarie 2012 | Cristiana BUDILEANU

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Orașul Montreal va începe o acțiune împotriva unei societăți de colectare a deșeurilor menajere periculoase, care a refuzat executarea contractului la doar 3 săptămâni după câștigarea licitației. Este vorba de câștigarea unui contract cu o durată de 3 ani, care se ridică la 1,6 milioane de dolari și care vizează recuperarea a mii de tone de reziduuri menajere periculoase.

Compania ChemTECH Environnement își justifică nerespectarea obligațiilor prin „înțelegerea greșită a anumitor aspecte și obligații care decurg din contract”.

Prin urmare, s-a recurs la prelungirea contractului anterior ale cărui costuri sunt estimate la 49.000 dolari, scrie TVA Nouvelles.

Cristiana BUDILEANU
jurist, traducător autorizat

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii