Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Atentionare ref. operatiuni de punere in functiune a Baroului Ilfov
13.02.2012 | JURIDICE.ro

Uniunea Nationala a Barourilor din Romania a anuntat vineri, 10 februarie 2012, ca orice comunicari publice in legatura cu operatiunile legate de punerea in functiune a Baroului Ilfov sunt realizate exclusiv prin postare pe pagina web a Baroului Ilfov, care poate fi accesata prin link-ul corespunzator, aflat pe pagina web a U.N.B.R.. Avocatii inscrisi in Tabloul Baroului Ilfov sunt avertizati sa ignore orice alte comunicari, realizate pe alte cai, inclusiv telefonice, ce se pretind a fi realizate in numele Comisiei pentru punerea in functiune a Baroului Ilfov, al Baroului Bucuresti sau al altor entitati, prin care li se solicita sa-si exercite optiuni de stabilire a sediului profesional pe raza vreunui barou sau sa transmita astfel de optiuni sau orice alte comunicari la alte adrese de email decat cea comunicata de Comisia pentru punerea in functiune a Baroului Ilfov (baroul.ilfov@unbr.ro).

Orice comunicari scrise adresate Baroului Ilfov, inclusiv, dar fara a se limita la, depunerea de candidaturi  pentru organele de conducere ale Baroului Ilfov se vor face pe adresa sediului Baroului Ilfov din Bucuresti, Calea Mosilor nr. 88, sectorul 3, cod postal 030152. Comunicarile telefonice se vor face la numarul de telefon 0771-760-475 iar cele prin fax la numarul 0350-815-233, in atentia dlui. Florin Ionescu, secretar interimar al Baroului Ilfov.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.