Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Ambasadorul Germaniei la CSM
13.02.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Joi,9 februarie 2012, jud. Alina Nicoleta Ghica, preşedintele CSM, si proc. Oana Andrea Schmidt-Hăineală, vicepreşedintele CSM, au avut, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii, o întâlnire cu ambasadorul Germaniei la Bucureşti, Excelenţa Sa Andreas von Mettenheim, potrivit unui comunicat al CSM.

Au fost evidentiate progresele înregistrate de România în procesul de reformă a sistemului judiciar, reprezentanţii Consiliului subliniind direcţiile de acţiune ce revin acestuia, pe termen  mediu şi lung: adoptarea strategiei de resurse umane în conformitate cu exigenţele legate de implementarea cu succes a noilor Coduri şi garantarea standardelor de integritate în sistemul judiciar.

Reprezentanţii CSM au apreciat  că dosarul Schengen este unul distinct faţă de problematica MCV şi au evidenţiat necesitatea ca România să fie evaluată în cadrul Mecanismului de Cooperare şi  Verificare cu obiectivitate, după standarde echitabile aplicabile tuturor Statelor Membre.

Ambasadorul Andreas von Mettenheim a remarcat evoluţiile şi necesitatea continuării reformelor din sistemul judiciar din România, relevând importanţa acestora, inclusiv pentru mediul de afaceri german. De asemenea, Înaltul Oficial german şi-a exprimat întreaga disponibilitate pentru a sprijini continuarea acestui proces

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti