Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Oferta BOSTINA SI ASOCIATII, cel mai mic pret la licitatia pentru elaborarea planului cadastral al drumurilor judetene din Teleorman


15 februarie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

SPRL Boştină şi Asociaţii, în asociere cu SC Geo Topo şi cu SC Star Storage, a ofertat cel mai bun preţ în cadrul licitaţiei organizate de Consiliul Judeţean Teleorman în data de 7 februarie, în vederea atribuirii contractului de Servicii pentru elaborarea planului cadastral pentru drumurile judeţene din judeţul Teleorman. Este cea de-a doua încercare de atribuire a contractului finanţat din fonduri europene în cadrul programului de cooperare transfrontalieră România – Bulgaria 2007 – 2013, după anularea procedurii din 14 iulie 2011.

SPRL Boştină şi Asociaţii, în asociere cu SC Geo Topo şi cu SC Star Storage, a ofertat cel mai bun preţ, 1.837.820 lei, semnificativ sub cea de-a doua poziţie (Asocierea SC Cornel & Cornel Topoexim– SC Bloom România – SC GeoTer Proiect –  SC Theotop – 2.555.569,20 lei) şi aproape de două ori mai avantajos decât cea de-a treia ofertă a SC Primul Meridian SRL, în valoare de 3.487.700,47 lei.

„Fiind un proiect cu finanţare europeană, analiza juridică a documentelor este esenţială pentru încheierea cu succes şi la timp a proiectului, fapt recunoscut şi de autorităţile contractante prin stipularea în caietul de sarcini a obligativităţii acestui tip de servicii. Boştină şi Asociaţii are toată expertiza necesară pentru a face acest lucru, ceea ce asigură consorţiului nostru un avantaj calitativ evident, dincolo de oferta financiară”, spune Avocatul Coordonator Doru Cătălin Boştină.

În cadrul proiectului, Boştină şi Asociaţii ar urma să asigure managementul de proiect şi analiza documentelor juridice, SC Geo Topo serviciile tehnice de cadastru şi SC Star Storage realizarea aplicaţiei GIS.

„Suntem încrezători că a doua încercare de atribuire a contractului se va face în mod transparent şi în deplină concordanţă cu reglementările legale, mai ales că este un proiect cu finanţare europeană, unde orice derapaj este, mai devreme sau mai târziu, supus analizei stricte a forurilor europene”, mai adăugă Doru Cătălin Boştină.

Despre Boştină şi Asociaţii: Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este unul din liderii pieţei de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri previzionată pentru anul 2011 de peste 25 de milioane de EURO şi peste 130 de avocaţi şi consultanţi. Cu birouri în Bucureşti, Chişinău, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 18 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanţă Boştină oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiară strategică şi corporate affairs prin Boştină & Associates Corporate Finance.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii