Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
TOP LEGAL
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

Gabriel Zbarcea: „De la Florentin Tuca am invatat ce inseamna sa fii avocat, impecabil in discurs si tinuta”
15.02.2012 | JURIDICE.ro

Av. Gabriel Zbarcea, partener Tuca Zbarcea si Asociatii, a declarat intr-un interviu pentru qmagazine.ro:

REF. influenta profesionala a altor oameni: „Doi oameni au avut un impact major în evoluţia mea profesională. De la Gheorghe Muşat am învăţat ce înseamnă ambiţia, îndrăzneala de a fi numărul unu, de a fi în priză tot timpul, de a accepta că e loc de mai bine tot timpul, de a căuta cu migală erorile, greşelile şi de a le îndrepta. Am învăţat să nu obosesc şi să nu mă opresc niciodată.

De la Florentin Ţuca am învăţat ce înseamnă să fii avocat, impecabil în discurs şi ţinută, am învăţat cum se redactează o cerere, o întâmpinare, cum să organizezi o echipă, să împarţi şi să urmăreşti sarcini. Am învăţat ce înseamnă prietenia, bunul simţ, noţiunea de fair-play dar şi faptul că fără de principii nu rezistă nimic. Le mulţumesc amândurora, mă înclin cu respect şi recunoştinţă în faţa lor.”

REF. plecarea de la Musat si Asociatii si infiintarea Tuca Zbarcea si Asociatii: „Vorbim de sfârşitul anului 2004-2005, după ce petrecusem 10 ani în acea firmă. Nu mai eram un copil, crescusem, îmi doream propriul drum, alte provocări. Era şi o problemă de autoritate, într-un fel o accepţi la 22 de ani şi în alt fel la 32, evoluasem şi eu şi mulţi alţi colegi.

Şi am plecat. Am acceptat mănuşa întinsă de Călin Popescu Tăriceanu, un adevărat Domn, un aristocrat veritabil, şi am ajuns preşedinte al AVAS.”


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.