TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Ioana Prandurel – Marketing and Business Development Strategist la CHIUARIU & ASOCIATII
20.02.2012 | Andrei RIGU


Societatea de avocatură CHIUARIU & ASOCIAȚII anunţă numirea Ioanei Prândurel în funcţia de Marketing and Business Development Strategist.

Începând de săptămâna trecută, Ioana îndeplineşte activităţi de suport ce presupun un mix de marketing şi business development dedicat brandului societăţii de avocatură.

Cu o experienţă profesională de nouă ani, Ioana s-a specializat în marketing şi comunicare business to business şi, acum trei ani, s-a dedicat nişei reprezentate de piaţa serviciilor juridice.

Pentru mai multe detalii despre pregătirea profesională şi experienţa Ioanei, vă rugăm accesaţi profilul de pe Linkedin, aici: http://www.linkedin.com/in/ioanaprandurel

CHIUARIU & ASOCIAȚII oferă o gamă integrată de servicii juridice pentru înfiinţarea, dezvoltarea, protecţia şi securizarea juridică a afacerilor, cu expertiză extinsă în dreptul comercial, dreptul muncii, dreptul proprietăţii intelectuale, dreptul penal şi dreptul sportiv.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate