Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Ploiesti a implementat sistemul „Speak to me”
22.02.2012 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Potrivit unui comunicat al Curtii de Apel Ploiesti, semnat de jud. Cristina Georgescu, purtator de cuvant, din data de 1 februarie 2012 a fost implementat la nivelul acestei instanțe Sistemul ,,Speak to me”- Interactive Voice Response, Curtea de Apel Ploiești fiind a treia curte de apel din țară care a implementat acest sistem.

Serviciul de informare publică judiciară ,,Speak to me” este funcțional la următoarele instanțe judecătorești din raza Curții de Apel Ploiești: Curtea de Apel Ploiești, Tribunalul Prahova, Tribunalul Dâmbovița, Tribunalul Buzău, Judecătoria Ploiești, Judecătoria Târgoviște și Judecătoria Buzău.

Acest serviciu interactiv de informare judiciară permite oricărui justițiabil, ca, printr-un simplu apel telefonic, la numărul 0244.402.955, să obțină informații cu privire la dosarele aflate pe rolul instanței (soluții, termene), informații privind modalitatea de primire a ajutorului public judiciar, informații referitoare la taxele judiciare de timbru, informații privind depunerea actelor la dosar, legalizare, învestire, programul de lucru al instanței, organizarea instanței, programul de audiențe.

,,Speak to me” permite astfel creşterea transparenţei sistemului judiciar, accesul prin telefon, pentru utilizatori, ca alternativă la internet, fiind accesibil tuturor categoriilor de utilizatori, inclusiv celor cu deficienţe de vedere, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. ,,Speak to me” se constituie astfel într-o modalitate de accesare rapidă a informațiilor curente referitoare la sistemul judiciar, ceea ce permite în egală măsură și creşterea calitativă a actului de justiţie prin furnizarea rapidă a informațiilor către justițiabili.

>> Ghid practic

PURTĂTOR DE CUVÂNT
Judecător Cristina Georgescu

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate