Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
2 comentarii

Sistem de Management al Calitatii implementat la CSM
24.02.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Superior al Magistraturii a anuntat joi, 23 februarie 2012, ca ncepând cu data de 10 februarie 2012, activitatea Consiliului Superior al Magistraturii beneficiază de certificare privind sistemul de management al calităţii în conformitate cu cerinţele standardului SR EN ISO 9001:2008. Certificarea a fost obţinută în urma finalizării proiectului privind „Implementarea unui Sistem de Management al Calităţii în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii”, finanţat de Programul Băncii Mondiale privind Reforma Sistemului Judiciar.

Procesul de implementare a criteriilor prevăzute de standardul SR EN ISO 9001:2008 a urmărit standardizarea şi optimizarea managementului activităţilor şi proceselor desfăşurate în cadrul compartimentelor instituţiei, implicând, într-un efort comun, personalul Consiliului.

Echipa de audit a concluzionat că sistemul de management al calităţii implementat în cadrul CSM este conform cu cerinţele standardului de referinţă şi cu criteriile de audit şi este capabil să asigure îndeplinirea cerinţelor de reglementare aplicabile, fiind eficient în atingerea obiectivelor specifice politicilor în domeniul calităţii.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti