« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
 

Familia in Noul Cod Civil – institutii si notiuni noi, inspirate din Codul Civil din Quebec – Ploiesti, 24 februarie 2012
24.02.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Drept civil, Dreptul familiei | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Potrivit unui comunicat al Curtii de Apel Ploiesti, semnat de jud. Cristina Georgescu, purtator de cuvant, in contextul actual al vieţii juridice româneşti, profund marcată de responsabilitatea implementării cu profesionalism a unei noi legislaţii civile fundamentale, Curtea de Apel Ploieşti va organiza, la iniţiativa doamnei Preşedinte – judecător Valentina Gheorghe, seminarul cu tema ,,Familia în Noul Cod Civil – instituţii şi noţiuni noi, inspirate din Codul Civil din Quebec”.

Seminarul, care face parte din programul de formare continuă în sistem descentralizat a magistraţilor, va avea loc la Ploieşti, la sediul Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova, în data de 24 februarie 2012, orele 1200 şi va fi susţinut de Lector Universitar – doamna Avocat Doctor Iolanda Boti,  un profesionist al dreptului cu o remarcabilă experienţă în domeniul juridic, avocat în cadrul Baroului Iaşi şi Barreau du Quebec.

La lucrările seminarului vor participa judecători din cadrul Curţii de Apel Ploieşti şi al instanţelor arondate acesteia.

 
Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD