« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Cluj. Program de practica in avocatura pentru studenti
27.02.2012 | Alina GAJE

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Universitatea “Babeș-Bolyai”, prin Facultatea de Drept, în colaborare cu Baroul Cluj, va demara Programul de Pactică Profesională Ab ACADEMIA ad ADVOCATUM. Conferința de lansare va fi găzduită miercuri, 29 februarie, începând cu ora 15:00, de Facultatea de Drept.

Potrivit organizatorilor, este primul proiect de acest fel dedicat studenților în vederea pregătirii practice și adaptarea la mediul avocațial. Obiectivul general este cel al formării practice inițiale a studenților din domeniul științelor juridice la cerințele mediului profesional.

În orice caz, celor 400 de studenți participanți li se va acorda șansa de a beneficia de stagii de practică de 2 luni în cadrul a 40 de cabinete și societăți de avocatură din cadrul Baroului Cluj.

Programul cuprinde ședințe individuale de consiliere și orientare profesională, șanse de a munci alături de avocați reputați și experimentați, iar la sfârșitul stagiului vor avea loc procese simulate ce se vor finaliza cu o excursie la o organizație din domeniul avocaturii din străinătate.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Alina GAJE
student, Universitatea Babes-Bolyai, Facultatea de Drept
internship SSJ

 
Secţiuni: Content, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD