Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Cluj. Program de practica in avocatura pentru studenti
27.02.2012 | Alina GAJE


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Universitatea “Babeș-Bolyai”, prin Facultatea de Drept, în colaborare cu Baroul Cluj, va demara Programul de Pactică Profesională Ab ACADEMIA ad ADVOCATUM. Conferința de lansare va fi găzduită miercuri, 29 februarie, începând cu ora 15:00, de Facultatea de Drept.

Potrivit organizatorilor, este primul proiect de acest fel dedicat studenților în vederea pregătirii practice și adaptarea la mediul avocațial. Obiectivul general este cel al formării practice inițiale a studenților din domeniul științelor juridice la cerințele mediului profesional.

În orice caz, celor 400 de studenți participanți li se va acorda șansa de a beneficia de stagii de practică de 2 luni în cadrul a 40 de cabinete și societăți de avocatură din cadrul Baroului Cluj.

Programul cuprinde ședințe individuale de consiliere și orientare profesională, șanse de a munci alături de avocați reputați și experimentați, iar la sfârșitul stagiului vor avea loc procese simulate ce se vor finaliza cu o excursie la o organizație din domeniul avocaturii din străinătate.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Alina GAJE
student, Universitatea Babes-Bolyai, Facultatea de Drept
internship SSJ

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate