Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Despre alegeri in cariera ta – Bucuresti, 7 martie 2012


2 martie 2012 | JURIDICE.ro, Liderjust

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Asociația LiderJust organizează conferința Despre alegeri în cariera ta pe data de 7 martie 2012, începând cu ora 14.00, în București, la Hotelul Intercontinental, Sala Rapsodia.

În cadrul conferinței vor susține discursuri domnul Thorsten Geissler, Directorului Programului Statul de Drept al Fundaţiei Konrad Adenauer; doamna Laura Andrei, Judecător, Preşedintele Tribunalului Bucureşti; doamna Crenguţa Leaua, Avocat şi arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României și domnul Chris Worman, Project manager la TechSoup Romania.

Conferința Despre alegeri în cariera ta va oferi studenților la drept posibilitatea de a descoperi plenitudinea de profesii juridice pe care le pot accesa, comparativ cu seria anterioară de conferințe care a fost axată pe valorile în funcție de care trebuie să se ghideze un student la facultatea de drept în alegerea unei cariere în sistemul de justiție.

Conferința se adresează studenților de la toate facultățile de drept din București, dar și tuturor persoanelor interesate de discursuri motivaționale și orientare profesională juridică.

Mai multe detalii puteți găsi pe www.liderjust.ro

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică