Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro


Print Friendly, PDF & Email

Despre alegeri in cariera ta – Bucuresti, 7 martie 2012
02.03.2012 | JURIDICE.ro, Liderjust

Asociația LiderJust organizează conferința Despre alegeri în cariera ta pe data de 7 martie 2012, începând cu ora 14.00, în București, la Hotelul Intercontinental, Sala Rapsodia.

În cadrul conferinței vor susține discursuri domnul Thorsten Geissler, Directorului Programului Statul de Drept al Fundaţiei Konrad Adenauer; doamna Laura Andrei, Judecător, Preşedintele Tribunalului Bucureşti; doamna Crenguţa Leaua, Avocat şi arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României și domnul Chris Worman, Project manager la TechSoup Romania.

Conferința Despre alegeri în cariera ta va oferi studenților la drept posibilitatea de a descoperi plenitudinea de profesii juridice pe care le pot accesa, comparativ cu seria anterioară de conferințe care a fost axată pe valorile în funcție de care trebuie să se ghideze un student la facultatea de drept în alegerea unei cariere în sistemul de justiție.

Conferința se adresează studenților de la toate facultățile de drept din București, dar și tuturor persoanelor interesate de discursuri motivaționale și orientare profesională juridică.

Mai multe detalii puteți găsi pe www.liderjust.ro


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.