« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Sesiune de Comunicari Stiintifice la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti – 25-26 aprilie 2012
05.03.2012 | JURIDICE.ro, Ana Maria BECLENAȘ

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În perioada 25-26 aprilie 2012, studenții Facultății de Drept a Universității din București  interesați de domeniile dreptului penal, dreptului privat și public vor avea ocazia să-și expună lucrările la Sesiunea de Comunicări Științifice organizată în cadrul facultății.

Potrivit comunicatului facultății pentru a putea fi înscrise la sesiunea de comunicări științifice, lucrările trebuie trimise împreună cu acordul profesorului coordonator la adresa de email sesiunedecomunicari@drept.unibuc.ro în perioada 1 februarie-23 martie 2012. Acordul profesorului poate fi exprimat în orice formă ce permite stocarea sa electronică. Criteriile de selecție urmăresc importanța subiectului abordat,  originalitatea, calitatea exprimării și a contribuției de cercetare aduse.

Pentru a fi luate în considerare, lucrările trebuie să se delimiteze celor trei secțiuni corespunzătoare domeniilor menționate mai sus, să aibă între 5 și 12 pagini, redactate în format TimesNewRoman font 12 și trebuie să nu fi fost deja publicate. Condițiile de redactare ale lucrărilor sunt cele prevăzute la condițiile de publicare în Analele Universității din București, seria Drept.

Lucrările premiate vor fi publicate în format electronic în Revista Științifică a Studenților în Drept.

Ana Maria BECLENAS
student, Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept
internship SSJ

 
Secţiuni: Anunțuri, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD