Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Sesiune de Comunicari Stiintifice la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti – 25-26 aprilie 2012
05.03.2012 | JURIDICE.ro, Ana Maria BECLENAȘ

JURIDICE - In Law We Trust

În perioada 25-26 aprilie 2012, studenții Facultății de Drept a Universității din București  interesați de domeniile dreptului penal, dreptului privat și public vor avea ocazia să-și expună lucrările la Sesiunea de Comunicări Științifice organizată în cadrul facultății.

Potrivit comunicatului facultății pentru a putea fi înscrise la sesiunea de comunicări științifice, lucrările trebuie trimise împreună cu acordul profesorului coordonator la adresa de email sesiunedecomunicari@drept.unibuc.ro în perioada 1 februarie-23 martie 2012. Acordul profesorului poate fi exprimat în orice formă ce permite stocarea sa electronică. Criteriile de selecție urmăresc importanța subiectului abordat,  originalitatea, calitatea exprimării și a contribuției de cercetare aduse.

Pentru a fi luate în considerare, lucrările trebuie să se delimiteze celor trei secțiuni corespunzătoare domeniilor menționate mai sus, să aibă între 5 și 12 pagini, redactate în format TimesNewRoman font 12 și trebuie să nu fi fost deja publicate. Condițiile de redactare ale lucrărilor sunt cele prevăzute la condițiile de publicare în Analele Universității din București, seria Drept.

Lucrările premiate vor fi publicate în format electronic în Revista Științifică a Studenților în Drept.

Ana Maria BECLENAS
student, Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept
internship SSJ


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.