Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Noul Cod de Procedura Civila. Cum va fi? – Oradea, 14 martie 2012
06.03.2012 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Prima conferinţă din seria „Noul Cod de Procedură Civilă. Cum va fi?”, organizată de Baroul Bihor şi Curtea de Apel Oradea se va desfăşura în sala Toscana a Hotelului Ramada, miercuri 14.03.2012, ora 15,30.

Iminenta intrare în vigoare a Noului Cod de Procedură Civilă impune pregătirea profesioniştilor dreptului faţă de noutăţile majore aduse de acesta.

În acest context, Baroul Bihor şi Curtea de Apel Oradea au hotărât realizarea unei serii de conferinţe cu denumirea generică: „Noul Cod de procedură civilă. Cum va fi?”

Conferinţa din 14.03.2012, îşi propune să prezinte cele mai importante noutăţi aduse de viitorul Cod de procedură civilă, urmând ca viitoarele conferinţe, ce vor fi organizate până la data anunţată de intrare în vigoare a codului, 01.06.2012, să detalieze, pe rând,  judecata în prima instanţă, căile de atac, procedurile speciale din cod şi din legislaţia specială, precum şi executarea silită.

Vor susţine prelegeri doamna judecător dr Dana Cigan, preşedintele Curţii de Apel Oradea şi domnul avocat dr. Mircea Ursuţa, Lector INPPA, membru în Comisia de redactare a Proiectului legii de punere în aplicare a Noului Cod de procedură civilă.

Manifestarea este creditată cu un număr de 5 puncte I.N.P.P.A.în cadrul programului de pregătire şi perfecţionare profesională a avocaţilor.

Taxa de participare este de 50 lei, sumă ce urmează a fi virata de cei interesaţi în contul: RO74BUCU597987562511RO01, deschis la ALPHA BANK pe numele Baroului Bihor, Cod fiscal 16071369.

În vederea participării, cei interesaţi vor depune o declaraţie de participare, la care vor ataşa copie de pe ordinul de plata (foaia de vărsământ) prin care au achitat taxa de participare. Depunerea declaraţiei de participare şi a dovezii achitării taxei de 50 lei, sau 30 de lei in cazul avocaţilor stagiari, se poate face prin e-mail, la adresa: baroul.bihor@gmail.com sau se poate depune la secretariatul  Baroului Bihor, între orele 9–15.

Termenul pana la care se pot depune declaraţiile de participare este: 12 martie 2012, ora 15.

Partener media: JURIDICE.ro

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate