Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Programul de pregatire profesionala continua al consultantilor fiscali pe anul 2012


9 martie 2012 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 152 din data de 7 martie 2012 a fost publicata Hotararea Consiliului Superior al Camerei Consultantilor Fiscali nr. 5/2012 privind Programul de pregatire profesionala continua aferent anului 2012.

Potrivit hotararii Camerei Consultantilor Fiscali, programul de pregatire profesionala continua aferent anului 2012 se va desfasura sub 3 forme:
– curs in sistem e-learning;
– seminar online;
– seminar in salile de curs (aspecte practice).

Pe anul 2012, programul de pregatire profesionala prevede pentru consultantii fiscali activi un numar de 30 de ore de pregatire profesionala, din care 20 de ore gratuite si 10 ore cu plata, iar pentru consultantii fiscali inactivi un numar de 15 ore de pregatire profesionala, din care 10 ore gratuite si 5 ore cu plata.

Atat consultantii fiscali activi, cat si consultantii fiscali inactivi, trebuie sa efectueze mai intai cursurile de pregatire profesionala cu plata, dupa care urmeaza sa efectueze cursurile de pregatire profesionala gratuite.

Pentru anul 2012, taxa de participare la cursurile de pregatire profesionala cu plata este de 200 lei, in cazul consultantilor fiscali activi si respectiv 100 lei, in cazul consultantilor fiscali inactivi.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii