Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

NNDKP sprijina asocierea Hochtief – Von Roll BHU in atribuirea contractului de reabilitare a infrastructurii de apa din Alba-Iulia


9 martie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a reprezentat cu succes asocierea Hochtief – Von Roll BHU, obţinând în faţa Curţii de Apel Alba respingerea plângerii formulate de asocierea Passavant – Roediger GmbH împotriva deciziei Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) împotriva deciziei prin care a fost anterior respinsă contestaţia aceluiaşi ofertant.

Contractul, care are ca obiect construirea Staţiei de Epurare a Apelor Uzate Alba-Iulia împreună cu conducta de descărcare a efluentului, are o durată totală de executare de 36 de luni şi face parte dintr-un proiect mai amplu, respectiv extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Alba. Proiectul beneficiază de o finanţare europeană în proporţie de 78,41% prin programul Operaţional Sectorial de Mediu.

Proiectul a fost coordonat de doi parteneri NNDKP, Adina Chilim-Dumitriu pe achiziţii publice şi de Radu Damaschin, pe partea litigioasă.

Despre NNDKP: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România şi în prezent are o echipă formată din 150 de avocaţi şi consultanţi şi 80 de angajaţi, birouri la Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov şi Craiova şi oferă servicii de avocatură complete companiilor care îşi desfăşoară activitatea în România. În ultimii nouă ani NNDKP a rămas cea mai bine clasată firmă de avocatură din România, din punct de vedere profesional în aproape toate domeniile pe care marile publicaţii juridice internaţionale precum Chambers and Partners (ediţiile globală şi europeană) şi The European Legal 500 le cercetează în România.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică