Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

NNDKP sprijina asocierea Hochtief – Von Roll BHU in atribuirea contractului de reabilitare a infrastructurii de apa din Alba-Iulia
09.03.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a reprezentat cu succes asocierea Hochtief – Von Roll BHU, obţinând în faţa Curţii de Apel Alba respingerea plângerii formulate de asocierea Passavant – Roediger GmbH împotriva deciziei Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) împotriva deciziei prin care a fost anterior respinsă contestaţia aceluiaşi ofertant.

Contractul, care are ca obiect construirea Staţiei de Epurare a Apelor Uzate Alba-Iulia împreună cu conducta de descărcare a efluentului, are o durată totală de executare de 36 de luni şi face parte dintr-un proiect mai amplu, respectiv extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Alba. Proiectul beneficiază de o finanţare europeană în proporţie de 78,41% prin programul Operaţional Sectorial de Mediu.

Proiectul a fost coordonat de doi parteneri NNDKP, Adina Chilim-Dumitriu pe achiziţii publice şi de Radu Damaschin, pe partea litigioasă.

Despre NNDKP: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România şi în prezent are o echipă formată din 150 de avocaţi şi consultanţi şi 80 de angajaţi, birouri la Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov şi Craiova şi oferă servicii de avocatură complete companiilor care îşi desfăşoară activitatea în România. În ultimii nouă ani NNDKP a rămas cea mai bine clasată firmă de avocatură din România, din punct de vedere profesional în aproape toate domeniile pe care marile publicaţii juridice internaţionale precum Chambers and Partners (ediţiile globală şi europeană) şi The European Legal 500 le cercetează în România.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti