Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

NNDKP sprijina asocierea Hochtief – Von Roll BHU in atribuirea contractului de reabilitare a infrastructurii de apa din Alba-Iulia
09.03.2012 | JURIDICE.ro

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a reprezentat cu succes asocierea Hochtief – Von Roll BHU, obţinând în faţa Curţii de Apel Alba respingerea plângerii formulate de asocierea Passavant – Roediger GmbH împotriva deciziei Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) împotriva deciziei prin care a fost anterior respinsă contestaţia aceluiaşi ofertant.

Contractul, care are ca obiect construirea Staţiei de Epurare a Apelor Uzate Alba-Iulia împreună cu conducta de descărcare a efluentului, are o durată totală de executare de 36 de luni şi face parte dintr-un proiect mai amplu, respectiv extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Alba. Proiectul beneficiază de o finanţare europeană în proporţie de 78,41% prin programul Operaţional Sectorial de Mediu.

Proiectul a fost coordonat de doi parteneri NNDKP, Adina Chilim-Dumitriu pe achiziţii publice şi de Radu Damaschin, pe partea litigioasă.

Despre NNDKP: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România şi în prezent are o echipă formată din 150 de avocaţi şi consultanţi şi 80 de angajaţi, birouri la Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov şi Craiova şi oferă servicii de avocatură complete companiilor care îşi desfăşoară activitatea în România. În ultimii nouă ani NNDKP a rămas cea mai bine clasată firmă de avocatură din România, din punct de vedere profesional în aproape toate domeniile pe care marile publicaţii juridice internaţionale precum Chambers and Partners (ediţiile globală şi europeană) şi The European Legal 500 le cercetează în România.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.