Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Noul Consiliu de Conducere al INPPA. UPDATE: prelungirea mandatului membrilor


31 august 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

31 august 2016: La şedinţa Consiliului Uniunii Naţionale a Barourilor din România din 3-5 iunie 2016 s-a hotărât prelungirea mandatului membrilor Consiliului de Conducere al INPPA până la data de 31 mai 2017.

Tot până la această dată se va realiza un audit în cadrul INPPA și al fiecărui centru teritorial al INPPA pentru activitatea realizată în ultimii 5 ani, sub coordonarea Comisiei Permanente a UNBR.

De asemenea, s-a hotărât anularea Hotărârii Consiliului Baroului Galaţi din 2016 privind componența Consiliului de Conducere al Centrului teritorial Galați.

:: Buletinul Informativ al Consiliului Uniunii şi al Comisiei Permanente a UNBR – august 2016 (pag. 22)

:: Hotărârea Consiliului UNBR nr. 100/04.06.2016

* * *

12 martie 2012: Consiliul de Conducere ales al Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților în cadrul ședinței Consiliului UNBR din 3 martie 2012 (Hotărârea nr. 389/03.03.2012) are următoarea componență:
– Av. Gheorghe Florea – Baroul București
– Av. Călin Andrei Zamfirescu – Baroul București
– Av. Dan Oancea – Baroul București
– Av. Ionel Hașotti – Baroul Constanța
– Av. Ana Diculescu-Șova – Baroul București
– Av. Stanca Ioana Gidro – Baroul Cluj
– Av. Ion Turculeanu – Baroul Dolj
– Av. Costea Corin Dănescu – Baroul București
– Av. Mircea Petre Stănculescu – Baroul București

Durata mandatului de membru al Consiliului de Conducere al I.N.P.P.A. este de patru ani, în conformitate cu dispozițiile art. 311 alin.(5) din Statutul Profesiei de Avocat.

Informații de background: Hotararea nr. 387 din data de 3 martie 2012 a Consiliului UNBR privind modificarea si completarea Statutului profesiei de avocat.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii