Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Noul Consiliu de Conducere al INPPA. UPDATE: prelungirea mandatului membrilor
31.08.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

31 august 2016: La şedinţa Consiliului Uniunii Naţionale a Barourilor din România din 3-5 iunie 2016 s-a hotărât prelungirea mandatului membrilor Consiliului de Conducere al INPPA până la data de 31 mai 2017.

Tot până la această dată se va realiza un audit în cadrul INPPA și al fiecărui centru teritorial al INPPA pentru activitatea realizată în ultimii 5 ani, sub coordonarea Comisiei Permanente a UNBR.

De asemenea, s-a hotărât anularea Hotărârii Consiliului Baroului Galaţi din 2016 privind componența Consiliului de Conducere al Centrului teritorial Galați.

:: Buletinul Informativ al Consiliului Uniunii şi al Comisiei Permanente a UNBR – august 2016 (pag. 22)

:: Hotărârea Consiliului UNBR nr. 100/04.06.2016

* * *

12 martie 2012: Consiliul de Conducere ales al Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților în cadrul ședinței Consiliului UNBR din 3 martie 2012 (Hotărârea nr. 389/03.03.2012) are următoarea componență:
– Av. Gheorghe Florea – Baroul București
– Av. Călin Andrei Zamfirescu – Baroul București
– Av. Dan Oancea – Baroul București
– Av. Ionel Hașotti – Baroul Constanța
– Av. Ana Diculescu-Șova – Baroul București
– Av. Stanca Ioana Gidro – Baroul Cluj
– Av. Ion Turculeanu – Baroul Dolj
– Av. Costea Corin Dănescu – Baroul București
– Av. Mircea Petre Stănculescu – Baroul București

Durata mandatului de membru al Consiliului de Conducere al I.N.P.P.A. este de patru ani, în conformitate cu dispozițiile art. 311 alin.(5) din Statutul Profesiei de Avocat.

Informații de background: Hotararea nr. 387 din data de 3 martie 2012 a Consiliului UNBR privind modificarea si completarea Statutului profesiei de avocat.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.