Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Tratat teoretic si practic de drept al muncii. Editia a II-a, revazuta si adaugita | Ion Traian Stefanescu


12 martie 2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: ANUNTURI, Dreptul muncii
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Editorul: „Ediţia a II-a a Tratatului teoretic şi practic de drept al muncii – autor prof. univ. dr. Ion Traian Ştefănescu – nu constituie o simplă operaţiune de revedere şi actualizare a ediţiei anterioare. Ca urmare a remodelării legislaţiei muncii care s-a produs anul trecut, actuala ediţie a lucrării este în mare parte integral nouă. Sunt analizate, în detaliu, modificările aduse Codului muncii prin Legea nr. 40/2011 şi sunt prezentate analitic normele cuprinse în Legea nr. 62/2011 a dialogului social. Nu sunt omise nici reglementările cuprinse în Noul Cod civil care sunt incidente, ca drept comun, în domeniul raporturilor de muncă. Pe acest teren legislativ, schimbat substanţial, sunt avute în vedere şi contribuţiile la zi ale doctrinei juridice şi ale practicii judecătoreşti în materia legislaţiei muncii. O lucrare care prezintă, cu certitudine, un interes maxim pentru teoreticienii şi practicienii dreptului muncii.”

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro