Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Depunere juramant notari publici
13.03.2012 | JURIDICE.ro

Luni, 12 martie 2012, in prezenţa secretarului de stat Lidia Barac şi a preşedintelui Uniunii Naţionale a Notarilor Publici, Dumitru-Viorel Mănescu, s-a desfăşurat la sediul Ministerului Justiţiei, ceremonia de depunere a jurământului de către notarii publici care au promovat examenul de notar public pentru notarii stagiari şi concursul pentru ocuparea locurilor vacante de către persoanele care au exercitat cel puţin de 5 ani funcţii de specialitate juridică, organizate în zilele de 14 şi 16 noiembrie 2011, potrivit unui comunicat al MJ.

Au dobândit astfel calitatea de notar public 110 persoane.

La ceremonia de depunere a jurământului au participat 85 notari publici.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.