Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

NNDKP IP este cea mai bine cotata divizie specializata din Romania in clasamentele publicatiilor internationale de specialitate
13.03.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Consiliere în Proprietate Intelectuală (NNDKP IP) a  anunţat luni, 12 martie 2012, că rămâne cea mai bine cotată divizie specializată afiliată unei case de avocatură din România, potrivit clasamentelor din 2012 alcătuite de publicaţia Managing Intellectual Property (MIP).

Managing Intellectual Property, una din cele mai importante publicaţii specializate în domeniul proprietăţii intelectuale la nivel internaţional, realizează anual sondaje în rândul agenţiilor de proprietate intelectuală şi diviziilor specializate ale caselor de avocatură, dar şi în rândul clienţilor, în urma cărora alcătuiesc clasamente ale firmelor din cele mai importante jurisdicţii din lume, printre care şi România.

În clasamentul Managing Intellectual Property publicat în 2012 NNDKP IP a fost situată pe primul loc la secţiunile litigii privind brevetele, mărcile şi drepturile de autor, pe locul doi la secţiunea proceduri de obţinere a brevetelor şi pe locul trei la secţiunea proceduri de obţinere a mărcilor înregistrate.

NNDKP este una din puţinele case de avocatură de pe piaţa românească a cărei divizie specializată de proprietate intelectuală a ajuns la performanţa de a fi clasată pe primele poziţii în toate domeniile de expertiză IP incluse în sondajele alcătuite de MIP.

Rezultatele excelente pe care le obţinem în fiecare an în clasamentele revistelor internaţionale specializate în proprietate intelectuală reflectă expertiza uneia din cele mai puternice echipe de pe piaţa locală. Într-un climat economic dificil, confruntat cu riscul unei noi recesiuni, echipa de proprietate intelectuală a NNDKP a continuat să se consolideze pentru a putea răspunde eficient solicitărilor marilor jucători locali şi internaţionali pe care îi asistă  în mod constant pe probleme specifice legate de  mărci, drepturi de autori şi brevete, dar şi în aspectele litigioase privind aceste domenii”, afirmă Ana-Maria Baciu, Partener şi coordonatorul diviziei NNDKP IP.

O alta publicaţie internaţională de profil, World Trademark Review, specializată în analize, cercetări şi comentarii din domeniul mărcilor înregistrate, a situat NNDKP pe prima poziţie în clasamentul din 2011, afirmând: „Serviciile pe care firma le oferă în domeniul mărcilor comerciale sunt foarte variate, iar avocaţii oferă consultanţă cu privire la toate aspectele privind achiziţia, protecţia, administrarea, comercializarea mărcilor şi  acţiunile litigioase cu privire la mărci. Departamentul specializat în soluţionarea litigiilor de proprietate intelectuală se distinge prin experienţa în domeniul disputelor având ca obiect mărci comerciale şi acţiunile în contrafacere cu privire la acestea.”

Practica de proprietate intelectuală a NNDKP a obţinut locul întâi şi în clasamentele realizate de Chambers Europe, unul dintre cele mai importante ghiduri juridice internaţionale, în toate cele cinci ediţii apărute de la lansarea versiunii europene a publicaţiei.

Despre NNDKP IP: Înfiinţată în 2003, NNKDP IP este divizia specializată afiliată casei de avocatură care are ca principal obiect de activitate administrarea drepturilor de proprietate intelectuală şi consultanţă în domeniul drepturilor legate de proprietate intelectuală, precum şi soluţionarea aspectelor litigioase legate de acestea.

NNDKP IP are o echipă formată din patru avocaţi (doi dintre ei deţinând şi calificarea de consilieri în proprietate industrială) şi trei consilieri în proprietate industrială în domeniile mărci, desene şi brevete.

Printre clienţii asistaţi de echipa NNDKP IP se numără companii naţionale şi multinaţionale precum: Bitdefender; George V Entertainment (Buddha Bar); Formula One; Ford Motor Company;  Hearst Communications; Heineken; Kraft Foods; Lek/Sandoz Pharmaceuticals; Microsoft Romania; Philip Morris; Romastru Trading; Softnews (Softpedia.com); Total; Unilever South Central Europe; Vodafone Romania.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti