Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
 1 comentariu

Criteriul apartenentei avocatilor la Baroul Ilfov
13.03.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Comisia pentru punerea in functiune a Baroului Ilfov reaminteşte avocaţilor înscrişi în Tabloul Baroului Ilfov că, potrivit legii, unicul criteriu de apartenenţă a unui avocat la un barou îl reprezintă sediul său profesional principal. În aceste condiţii, sunt lipsite de eficienţă juridică orice mesaje prin care unii avocaţi, care înţeleg să-şi menţină sediul profesional principal în judeţul Ilfov, comunică Comisiei „opţiunea” lor de a face parte din Baroul Bucureşti.

Înscrierea acestora în Baroul Bucureşti nu se poate realiza decât în baza stabilirii sediului profesional principal pe raza municipiului Bucureşti şi a deciziei corespunzătoare a Consiliului Baroului Bucureşti, comunicată Comisiei. În acelaşi sens, avocaţii care au transmis Comisiei cópii numai de pe cererile adresate Baroului Bucureşti, prin care au solicitat aprobarea stabilirii sediului profesional principal pe raza acestui barou, sunt incunoştiinţaţi că acestea nu pot fi luate în considerare, în absenţa transmiterii către Comisie, în copie, şi a deciziilor emise în acest sens de Consiliul Baroului Bucureşti.


Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti