Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Sprijin pentru beneficiarii proiectelor finantate din fonduri europene
15.03.2012 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Marti, 13 martie 2012, Guvernul a stabilit la 300 milioane euro plafonul garanţiilor care pot fi emise în 2012 în cadrul Programului de sprijin pentru beneficiarii proiectelor de investiţii în domenii prioritare pentru economia românească finanţate din instrumentele structurale ale Uniunii Europene, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Garanţiile pentru acordurile de principiu acordate în 2011 care nu s-au concretizat în contracte de garantare vor fi emise după finalizarea demersurilor legale necesare, astfel încât unităţile administrativ teritoriale beneficiare să poată accesa finanţările bancare pentru prefinanţarea proiectelor.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate