Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
TOP LEGAL
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

BOSTINA SI ASOCIATII a inregistrat o cifra de afaceri record in 2011, depasind pragul de 30 de milioane de euro
16.03.2012 | JURIDICE.ro

Casa de avocatură Boştină şi Asociaţii a înregistrat în anul 2011 o cifră de afaceri de 33,47 milioane de euro, sumă record pe piaţa de avocatură din România. Cele mai multe încasări au fost realizate de aria de practică „Litigii şi Executări Silite – Birouri Teritoriale”, cu 30,06%. Celelalte arii de practică au realizat, procentual, următoarele încasări: Comunicaţii, IT, Gambling -5,43%; Infrastructură – 10,48%; Imobiliare – 1,47%; M&A, Privatizare, Concurenţă – 16,19%; Energie, Petrol, Gaze – 9,20%; Bancar, Piaţă de Capital – 9,21%; Utilităţi, Mediu – 9,78%; Fiscal – 6,84%; Proprietate intelectuală – 1,34%.

„În 2010 – annus horribils pentru toată economia românească – am reuşit să restructurăm portofoliul de clienţi şi, în acelaşi timp, să încheiem procesul de reevaluare şi restructurare a activităţii noastre ca să devenim mai eficienţi. Astfel, reţeaua de birouri teritoriale a fost inclusă în departamentul de litigii şi executări silite, ceea ce ne-a permis să preluăm de la bănci, companii de leasing şi de telefonie mobila pachete de litigii de mii de dosare răspândite în toată ţara. În plus, ca strategie adaptată la criză, am micşorat dimensiunle sitei dupa principiul “no job too small, no fee too little”, spune Avocatul Coordonator Doru Cătălin Boştină.

De asemenea, în 2011 am avut şansa de a fi implicaţi în proiecte foarte mari, care nu au fost afectate de criză (utilităţi/mediu; infrastructura, litigii, etc.), în timp ce expunerea pe imobiliare a fost întotdeauna mică, la fel şi pe M&A, domenii care nu au avut un an strălucit nici anul trecut.

„Majoritatea caselor de avocatură de business au avut un an bun şi creşterea noastră se înscrie evident în acest trend. Evident că dublarea, practic, a cifrei de afaceri a fost facilitată şi de unii factori conjuncturali pe care am reuşit să-i exploatăm în avantajul nostru”, mai adaugă Doru Boştină.

Despre Boştină şi Asociaţii: Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în anul 2011 de 33,47 de milioane de EURO şi peste 130 de avocaţi şi consultanţi. Cu birouri în Bucureşti, Chişinău, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 18 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanţă Boştină oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiară strategică şi corporate affairs prin Boştină & Associates Corporate Finance.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.