Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

OUG privind unele masuri pentru organizarea alegerilor locale in anul 2012
16.03.2012 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

Secţiuni: C. administrativ, Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 168 din data de 14 martie 2012 a fost publicata Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 3/2012 privind unele masuri pentru organizarea si desfasurarea alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din anul 2012.

Ordonanta de urgenta stabileste sursele din care sunt alocate fondurile necesare organizarii si desfasurarii alegerilor locale in anul 2012.

Astfel, sumele necesare pentru acoperirea cheltuielilor generate de activitatile Ministerului Administratiei si Internelor din domeniul ordinii si sigurantei publice pentru buna organizare si desfasurare a alegerilor, a cheltuielilor aferente prelucrarii, selectarii si distribuirii pe suport electronic de memorie a datelor necesare pentru elaborarea sau actualizarea listelor electorale, tiparirii listelor electorale, precum si a celorlalte tipizate utilizate in procesul electoral, respectiv sumele necesare pentru acoperirea cheltuielilor cu tiparirea proceselor-verbale pentru centralizarea rezultatului votarii la nivel national se asigura din bugetul de stat.

Sumele necesare acoperirii cheltuielilor efectuate de catre institutiile prefectului pentru confectionarea stampilelor birourilor electorale de circumscriptie si a stampilelor de control ale sectiilor de votare, imprimarea buletinelor de vot, transportul, ambalarea si distribuirea materialelor, documentelor si a tipizatelor prevazute de lege pentru desfasurarea procesului electoral se asigura din bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Administratiei si Internelor, pentru institutiile prefectului. Aceste cheltuieli se recupereaza din bugetele locale.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti