Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Contencios administrativ
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti

OUG privind unele masuri pentru organizarea alegerilor locale in anul 2012


16 martie 2012 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 168 din data de 14 martie 2012 a fost publicata Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 3/2012 privind unele masuri pentru organizarea si desfasurarea alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din anul 2012.

Ordonanta de urgenta stabileste sursele din care sunt alocate fondurile necesare organizarii si desfasurarii alegerilor locale in anul 2012.

Astfel, sumele necesare pentru acoperirea cheltuielilor generate de activitatile Ministerului Administratiei si Internelor din domeniul ordinii si sigurantei publice pentru buna organizare si desfasurare a alegerilor, a cheltuielilor aferente prelucrarii, selectarii si distribuirii pe suport electronic de memorie a datelor necesare pentru elaborarea sau actualizarea listelor electorale, tiparirii listelor electorale, precum si a celorlalte tipizate utilizate in procesul electoral, respectiv sumele necesare pentru acoperirea cheltuielilor cu tiparirea proceselor-verbale pentru centralizarea rezultatului votarii la nivel national se asigura din bugetul de stat.

Sumele necesare acoperirii cheltuielilor efectuate de catre institutiile prefectului pentru confectionarea stampilelor birourilor electorale de circumscriptie si a stampilelor de control ale sectiilor de votare, imprimarea buletinelor de vot, transportul, ambalarea si distribuirea materialelor, documentelor si a tipizatelor prevazute de lege pentru desfasurarea procesului electoral se asigura din bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Administratiei si Internelor, pentru institutiile prefectului. Aceste cheltuieli se recupereaza din bugetele locale.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică