TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

NNDKP – prima pozitie in clasamentul Chambers Global
16.03.2012 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Casa de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a fost clasată, pentru al nouălea an consecutiv, pe prima poziţie în toate ariile de practică cercetate în România de publicaţia juridică internaţională Chambers and Partners, ediţia globală (Chambers Global).

NNDKP, singura casă de avocatură care a reuşit această performanţă, este pe primul loc în domeniile Drept bancar şi finanţări; Drept societar şi fuziuni şi achiziţii; Insolvenţă / Restructurare şi Litigii.

În 2012 NNDKP a rămas singura firmă de avocatură din România situată pe primul loc de o altă publicaţie de profil, IFLR 1000, în toate domeniile de practică cercetate în ţara noastră: Drept bancar, Pieţe de capital, Fuziuni şi achiziţii şi Finanţări de proiecte.

Recent, divizia de proprietate intelectuală a firmei a anunţat că tot în clasamentele pe 2012 ale unei alte reviste de profil Managing Intellectual Property (MIP), a rămas cea mai bine cotată divizie specializată afiliată unei case de avocatură din România.

În ultimii ani NNDKP a fost cea mai bine clasată firmă din România în topurile celor mai apreciate publicatii juridice internaţionale precum  Chambers Global, Chambers Europe, The European Legal 500 şi IFLR 1000.

Chambers & Partners este una din publicaţiile juridice reper pentru piaţa de avocatură internaţională, ce alcătuieşte anual un clasament al celor mai bune firme de avocatură dintr-o jurisdicţie. Evaluările si clasamentele sunt întocmite în urma unor ample discuţii şi interviuri cu clienţii şi cu firmele de avocatură. Cercetările efectuate de Chambers Global acoperă toate jurisdicţiile importante din lume, printre care şi România şi au la bază criterii precum calitatea asistenţei juridice în aceste arii de practică, relaţia cu clientii (‘client service’), complexitatea, modul de gestionare a proiectelor şi soluţiile oferite.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate