Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Serviciu de masurare a radiatiilor pentru persoanele juridice

19.03.2012 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale a anuntat joi, 15 martie 2012, ca oriunde in Romania, incepand cu aceasta data, RADIOCOM oferă soluţii profesionale de măsurare a nivelului radiaţiilor câmpului electromagnetic folosind aparatură certificată, potrivit unui comunicat al MCSI.

Cristian NIȚU, Director General al RADIOCOM: „Începând de astăzi, lansăm acest serviciu şi din punct de vedere comercial. Suntem cu toţii responsabili de protejarea propriilor angajaţi împotriva riscurilor potenţiale ale expunerii la radiaţii electromagnetice şi tocmai de accea se impune să luăm cele mai bune decizii pentru siguranţa acestora. Cu sprijinul personalului specializat al RADIOCOM, putem onora solicitările de măsurători ale parametrilor câmpului electromagnetic în practic orice locaţie.”

Determinarea densităţii şi intensităţii câmpului electromagnetic este un serviciu prin intermediul căruia clienţii potenţiali ai RADIOCOM au posibiliatea de a beneficia de efectuarea de măsurători ale nivelului radiaţiilor câmpului electromagnetic în interiorul unei incinte indicate de către aceştia.

Măsurătorile realizate de specialiştii RADIOCOM respectă legislaţia în vigoare şi sunt în conformitate cu principiile Comisiei Internaţionale pentru Protecţia împotriva Radiaţiilor Neionizante.

Serviciul care vine astfel în întâmpinarea clienților persoane juridice constă atât în efectuarea măsurătorilor câmpului electromagnetic în locaţiile indicate, cât şi în emiterea unui buletin de măsurare a undelor electromagnetice, document ce conţine valorile obținute în urma măsurătorilor aplicate.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week